drit redd

Hmm..dette er faktisk litt pinlig, men dette irriterer meg faktisk voldsomt. KJører ski og synes dette jibbe greiene er ganske morro å prøve på. Rails er kult men vanskelig på ski. Små kickere eller "fun bokser" er også kult. Så kommer dette andre greiene da,, hver bidige gang jeg skal ta fart eller bare ser ned på en stor big jump, så har jeg drit lyst til å hoppe, men trekker meg alltid... noen som har noen gode ideer om hva jeg kan fokusere på så frykten ikke blir så stor.. kjører med hjelm og ryggskinne, så er vel passe polstra egentlig...

og la det stå til. ikke tenk på triks eller noe til å begynne med, bestem deg for at du er en jævel til å ta fart, dra på litt mer enn du tror du trenger, og peis på!

tre-fire hopp rett fram, eller med noe enkelt (mute grab, eller kanskje aller helst en daffy!), så har du fått feelingen i kroppen! altså: litt mer fart enn du tror du trenger, bestem deg for at du er sjefen!

du er faen ikke den eneste som har det sånn... har d sånn sjæl!! men enig med det han sier ovenfor... bare dra noen vanlige hopp rett fram, så kommer d av seg selv..

same her, jeg er så smart at jeg trekker meg rett før hoppkanten, som gjør jeg lander midt på kulen, noe som alltid gjør ti ganger vondere enn å tryne i unnarennet. MEN HVORDAN LÆRE DETTE??

jør som d står ovenfor...
kanskje begynne på litt mindre hopp å gå oppover... man lærer av å tryne, det er det flotte med det.. smile

 
Annonse
Annonse
Annonse