da gathering katastrofal dømming!!

andreas fausko har ikke noe på pallen å gjøre! han tok ikke annet enn sin lille backflip noe som er et meget enkelt triks mens f.eks. andreas håtveit dro på med en switch cork 900 med mute grab noe som er et betydelig vanskeligere triks! det er en skam for skimania og la en som tar backflip vinne!! sorry men skaff dere nye dommere de var bedritne til å dømme poeng! hvem kom lavest? hvem tok det enkleste trikse? hvem var det som aldri hadde noe annet å by på enn en ussel liten backflip (som ikke engang var fet)! Jo svaret er fausko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
katastrofe hvor vil norges twintip samfunn ende! Vi går bakover i tid!
doh!!!
hilsen en twintip kjører som er lei av bedømingen til skimania!!!!!!!!!!

JÆVLA TULLING: det er flere klasser!

Helt enig... Det var katastrofal dømming i nm tryvann også (big jump)... Tragiske dommere! Det er dem som burde kunne dette med triks og vanskelighetsgrad best av alle!!!

det er jo faktisk en grunn til at i de fleste comps i andre land, der alle de store er med, er det kjørerne selv som er dommere...! de kan som oftest best hva et triks innebærer, dømming av god eller dårlig stil osv...

Hørte du ikke hva de sa? De sa at de skulle prøve ut et nytt system dær stiil telte mere enn vanslighetsgrad(da gathering) men de dere backflipene til adredalin team henning var jo ikke så kule... vartfall ikke nor 2-4 stykker gjore det samme trikse i kvalliken + finalen

skjekk ut
http://www.skiforumet.no/viewtopic.php?t=13&postdays=0&postorder=asc&start=0

Last ned denne!! ps den som er på side 1 funker kun på med dvd program eller så må du codec.......

den version som er på side 2 funker med vanlig prog.....!!!!!! last ned!!! DRIT KULT!

Syting og klaging har vi overalt og spesielt i årets skimania. Dette er ikke pga av dømmingen men at stort flertall av de såkalte sponsa gutta ikke har innfridd for seg selv eller sine sponsorer. De krav og prestasjoner og ikke minst holdninger som er vist kan ikke tyde annet enn dårlig selvtillit og at de ikke kan gå inn i seg selv å se hvor bedritent dårlige de er. Begynn med curling!
De innleggene som er skrevet her kan heller ikke bevise annet enn at diskusjonen er dratt ned på barnehagenivå.

Ytterligere klaging mottas skriftlig mot et behandlingsgebyr på 350,- Klager skal, slik reglene tilsier, leveres skriftlig senest 15 min etter at resultatlisten foreligger.

PS: sett dere inn i kriteriene før dømming.

Med vennlig hilsen Ånen, ATH

FLIP ER FETT

Systemet som ble brukt under NM og DaGathering var jeg klar over at sugde big time, men under NM er vi pålagt at vi må følge FIS reglene. Reglene går ut på at hvert triks har sin kode og score. Denne scoren/tabellen kommer fra kule kjøring og blir skrevet og utarbeidet av en kar i Sveits. Jeg prøvde å endre disse tabellene føre NM, men det ble blankt avvist. Under Da Gathering var det nok et ønske om at disse skulle brukes. Selv om jeg fra rådet det, ville de bruke dem.
Det som jeg vil nå sammen med skiforbundet og en del av dere utøvere, er at vi skal sette oss ned en dag/ kveld til neste uke og få ting på plass. Jeg vil at dette skal være på plass innen neste konkurranse som er på Folgefonna 29- 31 mai.
Jeg håper at de jeg ringer og invitere til dette møte kommer. Skulle du ikke bli ringt, men har likevel en mening om hvordan, åssen, osv så ta kontakt med meg på 93.66.69.31.

Ser frem til å høre fra dere og at vi kan få til et bedre system (det er jo ikke mye som skal til )

jawsor: Kult du likte filmen min smile

GOGO Ånen, du var den som eide telegrafen senere på kvelden, med ustødige dancemoves! hahaha. Shorts er ikke det beste å ha på seg på en kald aprilkveld på byen! Men, du får respekt for dansinga di. Har du forresten vurdert å bruke shampo? klem

nå må skiforbundet gi seg, de følger en helt feil grein som bare blir helt dust. jibbing er ikke det samme som freestyle kulekjøring. årets skimania konkurranser har blitt boikotta av mange, rett og slett fordi hele opplegget demmers er helt mongo, det gjelder også dømmingen!! x-sports` konkurranser er mye, mye bedre...

Dette bærer rett til helvete. Det ender vel med drap.

I en konkuranse er det slik at alle konkurer under de samme forutsetningene. Det er lett å klage på dommerene, siden ikke de dømte slik dere ville! Voks opp her a! Alle kan ikke vinne hver gang, og denne gangen var det Fausko! Det er tydelig at dere ikke unner andre enn dere selv seier, og da foreslår jeg at dere tar med den "sportslige" innstillingen til en annen idrett! Det er mennesker som dere (kritikerene) som ødelegger sporten, det er dere som ødelegger morsomheten i å drive med sport! Det er dere som hindrer utviklingen av idretten! Tapere er dere!

Mvh Sportsentuiast

Hvis gutta hadde sluttet å røyke seg en feit en før start hadde de fått med seg at det ikke var 1080, men 360 de tokk! Snakk om mennesker som ødelegger sporten!

De fitte tryne, du sitter der å slenger breit om deg med kjeften din. Er det noe tak i deg så gjør som oss andre og møt opp på det møte som kommer. Ring eller mail han paal. Kommer du ikke så hold kjeft og drit å dra med deg.
X-sport er de så forbanna mye bedre, det har jovært faen så mye piss der også.

Kom deg til hælvete på det møte og vis at du er noe. DUST!!!!!!!

er i dialog med paal og har sett forslaget han kommer til åkomme med det blir jævli bra skal jeg si deg! lær dere JÆVLA GUDRUNtryner DØMT ER DØMT! innlegg uten navn ser jeg ellers på som veldig tafatt av avsender! du er useriøs!!!!

Hvor mange flipper var det i seniorklassen?
fausko kjørte junior, IKKE senior og han var en av de få som fortjente bestemannsprisen og cashen, ps hvor mange og store sjekker fikk dere da?

En backflipp i en bigjumpkonkurranse er å nedverdige seg selv om du har planer om å vise litt skills.........

Vi møtes utenfor Hemsen i Hemsedal
1. mai klokken 1800 så slåss vi om hvilke tricks som er best. Den som vinner bestemmer scoren. Alt er lov.

ja for din del ja, men fikk du sjekk på 8000kr da? flipp er fett du bør gå inn ideg selv og komme med argumenter som kan tas seriøst, ikke vise på nett hvor lite som sitter mellom øra dine! puddinger som bare slenger dritt for de er misunlige kan koke rundt med snurrene sine!

vi bør ta det et sted der det ikke er politi,
sjoa er mye bedre den som er under vann lengst uten å puste vinner

 
Annonse
Annonse
Annonse