crispi vs. scarpa

har brede føtter. bør jeg da velge crispi?
hvilken modell da i såfall?
hva med garmont?

Nok et bevis på at FriFlyt skulle hatt et søkbar diskusjonsforum... Dette har blitt diskutert 1000 ganger. Men...

Garmont har de breieste skoene, deretter Crispi og så Scarpa. Jeg har kun prøvd Scarpa og Garmont. Men andre har bekreftet dette. Jeg har brede føtter og har Garmont nå, de funker ypperlig! Modelle velger du etter hvor høye sko du tror du trenger, stivhet, hva du kjører osv.

Det skulle så absolutt vært søkbart, men det er det jo ikke per idagsmile

Jeg har store og brede ben, og sjekket litt rundt da jeg kjøpte nye støvler i høst. Jeg endte opp på Scarpa T1, og det er ikke noe problem i det hele tatt. I plasten er det jo mer en plass nok, og innerstøvelen former seg veldig bra. Den første turen gjorde sinnsvakt vondt, men dagen etterpå var de ganske fine. Når jeg har brukt dem senere har vært behagelige og ha på benet. Jeg tok aldri turen tilbake til butikken for og varme opp støvelen(jeg jobber tross alt 300 meter fra densmile ), hadde jeg gjort dette hadde de sikkert vært enda bedre.

Jeg har kjørt på Crispi D-racer frem til dette, på slutten var de den verste dritten jeg har hatt på bena noensinne. Jeg kan dessverre ikke si så mye om andre støvler. Jeg synes ett par av de andre modellene så litt spinkle ut i forhold til T1, men jeg har aldri hørt om noen som har klaget på hvorvidt støvelen er solid eller ei.

Ha en fin dag, lykke til med nye støvle.

 
Annonse
Annonse
Annonse