bilde sekvens

har sett at canon kameraene (eos 350d 300d) tar 3 bilder i sekundet. noen som vet om nilon kameraene kan noe lignene??

Sjekk på www.nikon.no og trykk på flere spesifikasjoner. under Digitiale SLR.

på kameraene i den prisgruppen tror jeg..? Canon EOS5d tar 5 b/s tror jeg.


LK

D70 er vel på 3,5fps. Litt mer solid bygd enn 300 og 350 og kan være et bedre valg. Systemet man kjøper første kameraet i bruker og bli det man holder seg til, så det kan jo være noe og tenke på. Dette er forresten slikt som du kan sjekke ut på nikon.com og canon.com.

Er det erfaringer med de forskjellige kameraene du er ute etter så kan jeg si at jeg har vært borti, av de nevnte, 300D og Nikon D70. 300D er type plastic fantastic, men har en ganske bra brikke ifht prisen. En annen ting du bør se på i tillegg til hvor mange fps kameraet tar er hvor mange bilder bufferen kan ta. Det vil si hvor mange bilder hver serie kan inneholde uten brudd. Nikon D70 er nok et bedre valg her. Riktignok litt mindre oppløsning men mer solid, tåler høyere ISO og er raskere. Nikon D50 er også noe og se på, har ikke vært borti det så kan dessverre uttale meg.

Mvh. Endre

5D tar 3 fps, men har en fullformats bildesensor og 12,8 megapixel. Er dessuten mye mer robust bygget enn f.eks 20D. Men prisen er jo dertil høy også da! Dessuten tar 20D 5 fps.

At byggekvaliteten på en 5d er MYE mer robust enn en 20d er jeg ikke enig i. Selv om den er litt kraftigere er heller ikke 5d fukt og støvtettet, så til bruk i snø er ingen av disse kameraene superrobuste.

den er nok lidt over den prisen jeg kan klare.
70 d høres bra ut

Mente da heller ikke at neon av de to var superrobuste. Skal du ha kamera som tåler alt, er det bare et alternativ og det er det analog EOS 1N. Digitalt tåler jo 1D-serien en del, men er alt for mye ømfintlig elektronikk i digitale kameraer til at det skal kunne måle seg med analoge. Med andre ord må de brukes med måtesmile

beklager, men ville bare påpeke at byggekvaliteten på 5d ikke er som på toppmodellene, og ikke 'så' mye bedre enn på 20d. Ja, alt med måte vet du... smile

Da er vi jo enige dasmile

 
Annonse
Annonse
Annonse