beskyttelse..oyeah

Hallo Godtfolk!..en fersk skikjører her!
Lurer bare på hvilke formeninger dere har om beskyttelsesutstyr...hva bruker dere? Hjelm er vel det vanligste, og bør vel brukes på store hopp, i hvertfall i begynnelsen kanskje? Hva annet er kjekt å ha...beskyttelse til rygg, tiss, bla bla..?

Kjør på sweet hjelm, og deanise ryggplaret og "underbukse"

Drit i sweet-hjelm. OK, den er fet og digg, men med mindre du driter penger er det mange gode alternativer. Men for all del, Det er og blir en fet hjelm. Men ikke et Must. Men bruk den ALLTID! Ikke bare når du dundrer. Hva om du klinker hodet i en stein på en kosetur, Blir litt for dumt, ikkesant? Velkommen til Den Rette Verden forresten! Kos deg her! wink

jeg mener det viktigste er hjelm og briller. Ryggplate er helt klart en fordel og der er det mange å velge mellom. Selv har jeg en som har intergrert i en fleecevest i fra Dainese. For sommerkjøring har jeg en som er løs da det ken bli noe varmt. Endel foretrekker også knevarmere eller beskyttere i plast og i tillegg til det en bukse med pading i sidene. Husk at for mye beskyttelese så mister du vel mye av smidigheten, er ikke så godt å føle seg som Forrest Gump på ski heller. Mye av dette utstyret er dyrt og for min del veldig personelig (ikke noe jeg hadde kjøpt brukt).

er det noen som bruker tannbeskytter eller? føler det kunne vært lurt hvis en hopper litt. er ikke mye som skal til før en slår tenna i knærne ellerno....

whem I"m riding I prefere condoms! the femidom is just crap... I do also use the pill, but as you all know it doesn"t give any protection against all ya sick, ugly, dirty, germy and badsmelling cocks out there.

-Hang loose, ride safe and use protection-

Har ikke noe beskyttelse jeg.

hjelm og ryggskinne...

kjør konstant med ryggplate, fet hjelm, dyre oakleys, beeper(skredsøker), susp, og for all del komplett ortovox sekk....men fy faan å teit det ser ut når du kjører i bakken med d!!
trodde vi drev en ekstrem sport jeg...helt til moteløvene fra b(l)ærum inntok fjellet med nevnte duppeditter,og syntes det så hardcore ut.....ps:blir du tatt i snøras i grønneløypa i hemsedal...da erru faan meg god.....men for all del...bruk beskyttelse!!det redder tross alt liv...

...jeg håper du dør neste gang du tryner!

tannbeskyttelse kan jeg anbefale. man ser ut som en bokser eller en rugbyspiller, men jeg har faatt mitt eget kne i haka, og det gjorde vondt vondt vondt. au.

bruk hjelm.

Hjelm er det klart viktigste. Her finnes det mye på markedet i alle slags prisklasser. Ellers så er det ofte greit å ta annet beskyttelsesutstyr litt etter hvert. Hvis du er fersk så vet du sannsynligvis enda ikke helt hva slags skikjøring du liker best. Mye utenfor løype = skredsøker, søkestang ++. Mye hopping i bakke = tannbeskytter, ryggbeskytter osv.

 
Annonse
Annonse
Annonse