arcteryx

Noen som vet hvor man får kjøpt arcteryx javelin, patriot eller sidewinder og til hvilken pris?

Du får kjøpt begge arcteryx jakker på denne butikken i Oslo.

Slå inn arcteryx på google.
Du finner www.arcteryx.com
Klikk på Dealer Locator lenka
Velg Norway og klikk List Dealers.
Du får ei lang liste.
Begynn på toppen og ring rundt til du finner noen som har det du vil ha.

De har arcteryx saker på Sykkeldelisk! Masse!

Har lagt inn det samme inlegget under en annen tråd, men føler det er på sin plass her også:

Hvorfor skal alle ha Arcteryx???? Styr unna Arcteryx, det er et merke som lever på et helt ufortjent rykte!! Vet om tilfeller der det har gått hull på arcteryxbuksene pga fall på hard snø, og hvis du sammenlikner med andre merker finner du fort ut at arcteryxproduktene er helt vanvittig overpriset! Tenk selv, og ikke vær så sinnsykt opptatt av hva som er pop akkurat nå. Jeg skal være enig i at Arcteryx har en del bra praktiske løsninger på jakkene sine, men det forsvarer ikke prisen. Sjekk feks de nye jakkene til Bergans.....stretchmembran, enkle løsninger, ikkeno dill dall og under halvparten av prisen på feks en arcteryxjakke!!

Du vet tydeligvis ikke hva du prater om. Arcteryx jakkene er de letteste, mest tekniske, mest slitesterke og dessuten best passform av samtlige jakker på markedet. De er dessuten noen hundre kroner billigere enn konkurrentene (Norrøna, North Face etc). Å begynne å sammenligne med Bergans er som å sammenligne Audi og Skoda.

.og kjenner to som har slitt hull på buksene etter fall på hard snø. Jakkene er stilige, men tåler heller ikke mye slitasje. Stilige og innovative løsninger, men ALTFOR høy pris , og UFORTJENT godt rykte i forhold til slitestyrke spør du meg.

Jeg har hatt en Arcteryx-jakke i fire år nå, og har aldri vært så fornøyd med ei jakke - selv om den kosta det hvite i øyet. Glidelåsen er ganske slitt, men ellers er stoff og sømmer omtrent like bra som da jeg kjøpte den. Man får den kvaliteten man betaler for.
Når det gjelder bukser som kommer i nærkontakt med snø, kan jeg nevne Arch Wall-buksa mi som fikk hull på det kevlarforsterkede kneet etter et fall på hard snø. Trodde Arch Wall skulle tåle mer enn det...

for alle råd og tips. ser ut som det blir arcteryx, marmot eller patagonia etter å ha sett litt. eneste som jeg ser negativt med arcteryx er prisen(5000 kr), ellers ser jo det meste bra ut. regner med at i den prisklassen er det meste bra, og mye er en smakssak.

Jepp.....du har skjønt poenget! Spørsmålet er om man vil betale skjorta si for et produkt som er oppskrytt, eller om man skal velge et billigere produkt som har vist seg å være helt på høyden med langt dyrere alternativer!!

 
Annonse
Annonse
Annonse