Zag freeride big

Noen som har prøvd denne? Hvordan er den i forhold til B3 og andre pudderski?

Da får du en ski du kan dra på med.
Har prøvd zag en håpløs ski.

Hva var håpløst med Zag? Løssnø eller bakke som ikke fungerte?

de er ikke bra til noen av delene.

Helt klart Zag hvis du vil ha en utfordring, og en litt ny stil i pudder. At skiene ikke duger, er jo bare piss. Gutten har sikkert prøvd den en tur. Utfordrene ski tar tid, det er det som er det utfordrene med de. Men når du først får følelesen av skia, pudder eller bakke, er de ikke mange ski som kan konkurrere. Prøv noe nytt og lær deg skia før du utaler deg.

ZZZaaagggesss,

Jeg kjører på zag freeride og må bare si meg super fornøyd... de er meget lett kjørt også i bakke noe som ikke akkurat kan sies om f.eks. B3, vel B3 er jo faktisk relativt lettkjørt i bakke sammenlignet med andre fat ski, men alikevel stiller zagen her i en klasse for seg, uten tvil..skal prøve gold skia i julen og gleder meget veldig til det.. tror nok vi prater SUPERSKI!!!!

Kjører zag freeride big og er super fornøyd.Har ikke fått prøvd de så mye i pudder, men de funket overraskende bra i bakken.

...Zag er sikkert ok ski, men det er jo ikke å komme bort ifra at det er en "allround" ski "myntet" på middels dyktige skiløpere. Hallo, den er ikke veldig bra til noe! Men for all del, som en "allround" ski er den sikkert bra.
//og ikke kom å si at jeg ikke har testet den

opphypet fiaskoski!

du som har så peiling... hva mener du egentlig med at skia er ment for middelsgode skikjørere? Vel jeg kan jo nevne for deg at når carving skia kom var det også svært mange skeptikere blandt de som var "seriøse og gode" skikjørere!! det kom kommentarer som:"innsvingte ski er for middelsgod kjører og de som ikke fixer skjærende svinger på vanlige ski". Ja det var den gang da.. jeg sier bare så feil kan man ta..zag ruler sånn er det..

jeg er helt enig i at mange er skeptiske til forandring. Uansett! Men når det gjelder Zag så er ikke nyvinningen veldig stor... Hallo, å flytte innsvingen bakover er ikke veldig nytt. Hva tupper gjelder finnes det mange ulike ute allerede, men ja, jeg er enig i at Zag har den styggeste. Ski er som alt annet. Noe passer meg, noe helt annet passer deg. Finn noe som passer DEG! Jeg personlig synes Zag er søppel. Ikke best utafor, ikke best i bakken, ikke best til noe...

Jeg er en skikjører sånn helt midt på treet. Alle vennene mine syns jeg er dedikert og god, men for å si det rett ut: Ingen kommer noensinne til å forveksle meg med superstjernene fra skifilmene. Jeg liker svinger bedre enn fart. Testa flere Zag-er i Hemsedal nylig. Det var en ny skiopplevelse. Problemet i Norge er alle trærne overalt. For en gangs skyld gikk det som en lek å svinge seg i mellom dem. Gold-en står på lista jeg sendte Nissen.

 
Annonse
Annonse
Annonse