Völkl

Har noen prøvd Völkl Gotama?

Såg i siste Fri Flyt at de kanskje var litt tungkjørt og håpløse i bakken...

Frode Grønvold kjører vel Völkl. Noen som vet åssen modell?

Unge lovende Grønvold kjører jo på verdens teamet til Völkl, så han har nok flere par, alt fra V expression til Gotama, Explosiv og Sanouk.....

Stian Hagen sto på Volkl Gotama i fjor i Chamonix rundt påsketider i hvert fall. De var i butikkene i charmoknix på slutten av sesongen i fjor. Han har vel fått stått endel på de sannsynligvis. Var MEGET gode pudderforhold da.

De er mjuke. Slutt paa den gode gamle hederbetegnelsen Volkl-stiv... men de er lette ogsaa. Er seff daarlige i bakken. Alle ski som er 105 paa midten er daarlige i bakken....

Det er vel en aldri så liten feilvurderign å si at gotama er myk, det er langt igjen til Pocket Rocket. De har blitt mykere en explosiven fra i fjor, men ski duger!!

jeg har blitt pushet paa et par i dag. Det er jo forskjell paa stivheten foran og bak. Den er mykere bak. Kan jo kalle den for semi-myk kanskje. eller liksom-hard?

Snäbel käse, vi likern hard bak!

ikke mjuk; den er mjukere enn mjuk- gummistrikk!
med den definisjonen er Volkl gotama mjuk.
ellers; hvorfor lager alle produsaentene ski med mjuk bakski om dagen?
Hvem liker det. Ubrukelig naar man skal lande store ting, gunne litt paa tellis eller generelt hygge seg.
Litt popping- ala atomic sugar daddy er ok- fint i skogen, (i motsetning til f.eks Volkl explosive..)men generelt; hva skjer a?

ja hva skjer a oddvar? serre til vinteren?

...0, jeg har stadig noen M103 til overs efter byttet til Atomic; det kanskje var noe? Ikke noe mjuke bak i alle fall, hehe. Ellers helt enig, greit att bakkeski blir kortere og kortere etc., men det begynner att bli vanskelig å hitte ski som gir bra stabilitet bak/frem for de som er lite lengre. Hvorfor må alle breie ski bare väre runnt 190. Og oftest dritmjuke bak. Heldigvis finnes det jo noen ski som skiller seg ut da. Explosive finnes jo stadig (svär att få tak i, ja..), M103 (som nå også kommer i 183cm), Sugar/Big, DB (for de som har litt mer penger, virker i alle fall bra..).

 
Annonse
Annonse
Annonse