Videokamera

Hvilket kamera bør jeg velge for å få best mulig bildekvalitet, optisk bildestabilisator og kanskje slow motion funksjon til rundt 4 tusen?

Takk for svar

Gå opp litt i pris å gå for et av Sony's HD-kameraer. De vinner det meste av tester for tiden! Slow motion redgierer du jo selv i ettertid?

her er et brennhett tips...hehe

http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=432963

dette kameraet har jo alt, full hd 3ccd og grom bildestabilisator...et stort savn jeg har hatt på tidligere kameraer...har kjøpt det nå og venter spent på å få det i postengrin

Les litt her wink
http://teknofil.no/wip4/review/test_videokameraer_hd_alle_penga/d.epl?id=34871

Er ikke en dårlig ting å legge litt ekstra i og få noe skikkelig når du først skal kjøpe wink

Sitat greipfrukt:
Gå opp litt i pris å gå for et av Sony's HD-kameraer. De vinner det meste av tester for tiden! Slow motion redgierer du jo selv i ettertid?

han tenker nok på sony sin smooth slow mo rec, som er en veldig hyggelig funksjon å hasmile

viss du ikke er villig til å bruke mer penger er nok panasonic sd9 noe av det beste du får.. veldig billig egentlig i forhold til andre kamera på omtrent samme "nivå"..
http://www.akam.no/artikler/canon_hf100_vs_panasonic_sd9/52170/4

Sitat greipfrukt:
Les litt her wink
http://teknofil.no/wip4/review/test_videokameraer_hd_alle_penga/d.epl?id=34871
Er ikke en dårlig ting å legge litt ekstra i og få noe skikkelig når du først skal kjøpe wink

Den testen der begynner å bli gammel. Vil du ut med maks 4000 er det panasonic hdc-sd9 du skal gå for, hvis du vil ha HD kamera (AVCHD). AKAM testet det mot canon hf100 eller noe, og panasonic stakk av med seieren. Jeg har hdc-sd9 og synes kameraet er bra til den prisen, det som er minus med disse flashminne eller harddisk kameraene er AVCHD formatet som er tungt å bearbeide (jeg konverterer til HDV eller wmv-hd før jeg redigerer, det funker greit), en annen ting er at dagens billige HD kameraer gjør en slett jobb på panorering( får hakkete bilde når du beveger kameraet rundt for fort). Men bottom line er, 4000 kr, gå for hdc-sd9.

Testen er da ikke gammel:
Publisert : 12.02.2009 20:30 / Oppdatert : 13.02.2009 10:49

Ble lagd i sammenheng med TV2 Hjelper deg i forrige uke...

så sykt fet ut.

noen som vet om det har slow mo rec og hvordan det fungerer i kulde ( kjøper nytt pga. det gammle ikke fungerer i under -3 ) ?

Vet ikke hvordan akkurat det kameraet funker i kulde, men det generelle er vel at ting blir trege og batterine går rimelig kjapt. Tipset er å ha batteriene, evt. og helst, hele kamera på innerlomma slik at det holder på varmen.

Trekker tilbake det jeg sa om testenwink My bad.

Jeg har brukt hdc-sd9 i st anton sist uke, og der var det rimelig kaldt til tider, under -10. Det gikk fint, ble litt bekymret for duggen som kom på kameraet når vi gikk inn på afterskien,men det gikk fint.

er du fornøyd med kamera og bildekvaliteten?

stemmer det at minnekort kamerar tåler mer enn arddisk og dv kameraer?

Stemmer.

Kameraet har ikke slow-mo, er vel bare sony sine som har det? Jeg er passe fornøyd med bildekvaliteteten og kameraet, bra til prisen, kan jo ikke akkurat forvente samme bilde som i thats it thats all for 4000 kr liksomwink Minnekort kameraene har mindre bevegelige deler og tåler dermed mer juling, minnekort er billige for tiden også.

Hvis du søker på hdc-sd9 på vimeo og youtube finner du bøttevis av hd-klipp laget med dette kameraet.

Jeg gikk for sd9 fra komplett. håper jeg får det til helgen.

shit, det var billig fra komplett.
bra kjøp, tipper du blir fornøydsmile

leste noe i bruksanvisningen om at det gikk ann å ta opp i 1920*1080 50i ( vil ikke dette si 50 bilder i sekundet.

Er det noen som vet hvordan man får det til å ta opp i dette formatet?

 
Annonse
Annonse
Annonse