Vi er egentlig ganske like...

Her i dette forumet er det masse prat som vi egentlig kunne spart oss for, og det er sånne ting som at vi syntes snowboardere er noen idioter bare fordi de kler seg litt annerledes. Akkurat det sammer det med snowboardere som synes det er teit å stå ned en bakke den *riktige* veien. Egentlig så er vi alle veldig like, hvis man for eksempel spør en snowboarder og en telemarkkjører om hvordan det er å stå ned en uberørt fjellside med pudder på en solskinnsdag, så tror jeg at vi kommer du å få akkurat samme svar. Og det kommer av at vi egentlig driver med det samme, bare to forskjellige *stiler* av det, jeg vil si at de som står på snowboard er vel ute etter samme følelsen (kick) som det som står på telemark gjør. Så hvorfor lage så mye styr ut av det? Kan vi ikke bare droppe det med å snakke dritt om hverandre og sånt? Jeg har dratt på mange toppturer sammen med folk som står på telemark (jeg står på snowboard) og det jeg kan si dere fra det er at det faktisk er veldig lærerikt. man ser nemlig hvordan *de andre* liker å komme seg ned fra en fjelltopp, og kanskje man da også finner ut at dere velger de samme veiene som om dere hadde stått med en på samme type rennfartøy.

Jeg har bare en ting å si, slutt med det drittet, det er bare barnslig.

MEN!! det er ikke det samme å dra på topptur med masse happy folk som å stå i kø for å hoppe i en park osv. Du har missforstått hva folk snakker dritt om her. og bare for å si det - snowboardere og telemnarkere som folk er så vidt forskjellig som det går ann å bli.

Det har jo nesten blitt en del av spenningen her på fri flyt sitt forum å lese om diverse krangler. Greit nok at det høres teit ut men det er da ganske så morsomt..

finnes det en diskusjon i hele verden som er 100% saklig uansett???

....men snowboard er noe ordentelig DRITT!!!

ok jeg har skjønt det, det er vanskelig å legge bak seg det barnslige, man bare MÅ ha noen å mobbe eller erte.

 
Annonse
Annonse
Annonse