Val Thorens eller Val d`isere??

Noen som kan hjelpe meg litt her? Skal til et av disse stedene, og lurer derfor på om noen har noen mening om hva som er best/hva jeg burde velge...

hva du er ute etter...

VT: høyfjell , men ikke ekstreme bakker/turer. Utrolige offpistemuligheter. Stor sjangse for white out ved dårlig vær. Snøsikkert. Byen bedre enn sitt rykte. Bra afterski/kveldsliv.

ValD: Koselig(ere) by, både høyfjell og skog( bra ved dårlig vær/snøfall). Bra afterski/festliv.

Smaken er som baken, delt. Har vært i begge dalene 2 ganger. Etter snøfall holder jeg en knapp på VT. Begge steder har like lang transfertid og kostnadsnivå ca. likt. VT er ski in/out noe som er ganske OK egentlig. Begge steder har nye og effektive heiser.

Kos deg !

Bra uteliv??
Når var du der??
var der nå og det sugeeeeer.
Ikke snø på to uker heller og bedre snøforhold hjemme.

Var der i fjor.

Utelivet SUGER.

Offpistmulighetene er derimot meget bra.

Noen som har noen erfaringer om stedet? Har planer om å dra nedover i midten/slutten av mars. Vil hvite litt om park og offpist muligheter, og selvfølgelig uteliv!!

Eller om vi anskje bør dra et annet sted i Østeriket...

Jeg har ikke vært i VT, så jeg uttaler meg kun om Val d"Isere. VT har alt! Var der i fjor. Meget bra pudder- kjøring. Når det er bra vær er vil du alltid finne urørte steder. Er det dårligere vær eller flatt lys har du f.eks. Fornet- skogen som byr på fet skogskjøring i alle vanskelighetsgrader. Utelivet er også bra. Afterski på Victor hvor det er mye svensker og en del dansker. Men ikke type after ski som Hemsedal. På kvelden er det mange steder å dra til. Engelsmennene lager mye liv. Snakk med noen reiseledere (som det er mange av). De vet hvor det skjer!

Gled deg, det er jævlig fett. Jeg har ikke penger og er misunnelig!

utelivet i VT suger, er du enten meget godt vant fra andre skisteder( lurer på hvike ?) eller så har du vært på få alpedestinasjoner før. Litt research kan også hjelpe.

Kan anbefale Cafe Snesko, Tango, Le Monde, Malaysia og Underground + et nederlandsk sted på skrått vis a vis kirken.

Her var det live både tidlig( after ski) og sent.

Foretrekker du engelskmenn er det flere puber o.l. rundt i byen, men spesiellt den øvre delen.

Med andre ord noe for en vær smak.

Ps. Ikke forvent lave priser. ds

var der fra 2. juledag til 2. januar i år, og jeg kan ikke si utelivet var dårlig. Afterski på Tango eller Snesko. Liveband og masse hyggelige svensker og nordmenn.

På kvelden var det Malaysia (30 euro for inngang!!!) eller Underground (gratis inngang). Bra liv nesten hver kveld, men unntak av onsdag og 1. nyttårsdag (av forståelige grunner).

 
Annonse
Annonse
Annonse