Val D

Prøver å snekre en hjemmelaget tur til Val D"Isere. Men trenger å komme oss fra Torino til Val D"Isere. Er det noen som vet om noen mulig transport

Jan

Tror det blir klønete på vinteren.
Fly heller til Genevè, lyon eller Grenoble.

sampo har rett - fly heller til den andre siden av alpene. fra torino må du regne med omveg uansett hvordan du gjør det, i alle fall vinterstid. hovedveiene til frankrikes alper fra øst-italia er vel enten mont blanc-tunnelen i nord eller via sestriere og briancon i sør, uansett kjører du da "rundt" val d"isere.

geneve eller grenoble anbefales, omtrent tre timer pr buss fra dessert-dalen. ingen problem å komme seg fram, lettest er det å snike seg med en transfer med et eller annet charter-selskap for et par-tre hundrelapper.

var i val d`isere ifjor og tok da tog fra lyon til bourg st maurice og buss videre derfra til val d`isere, helt greit og kostet rundt 500 kr.

Kjørte fra Milano (ca 1 time lenger enn torino) i vinter, det tok ca 6 timer med egen bil, altså ca 5 timer fra Torino. Det er litt av et prosjekt med kollektivtransport, tror jeg ville leid bil. Val d"isere er overraskende langt inne i dalen..

Men Torino er ikke langt fra Monterosa ski.

 
Annonse
Annonse
Annonse