VOLVO 240 stasjonsvogn

mange diskusjoner om den beste jibbe bilen.. 240 et dårlig kjøp?

Eller 245 som den omtales i erfarne jibbemiljø er en god bil. plass til ski overalt, og jibbe-st.bernardshunden får plass der bak. Et enkelt valg!

Er drit lett og få fatt i, særlig om man bor på indre Østland, da er det bare og komme seg over grensa til en eller annen trivelig svensk bonde som sikkert har en delebil stående. Har vurdert sjøl.

Jeg kjører rundt i denne bilen og det er den komplette jibbebilen! får med deg alt!

Så skaffer du deg en turbo-variant! Da får du over 150 gamp og spinne på 1. og i revers på våt vei og holke. Shjef!!!!

Skal du bruke lite penger på deler, service og forsikring holder du deg unna turbo-saker, men gøy er det! Kan ikke i farta komme på et bedre kjøp enn en Volvo 245. Saab 900 (5-dørs) har mindre plass (du må legge ned baksetet for å fylle på med ski) og delene er dyrere.

Suveren bil. Anbefaler 2,3 ltr GLE. Denne sparker godt unna, og bruker kun 1,2 ltr/mil på langkøyring.

eller ikke, jeg har lenge vært ute etter en 245 Turbodiesel, de finnes, men det finnes faen ikke mange av de...

Har en caravelle coach. det er konge bil.masse plass og go å kjøre...genial hvis du surfer noe/kiter!

Opel Astra 1.9ctdi på 150 gamp til 260 000,- er ikke gale grin Bare å ta opp et lite forbrukslån så er du i mål. Gamle volvoer er for stiler.

Opel astra er jo den ultimate oldisbilen da. Selv med 350 dieselgamper så er den forbeholdt de over 60. Nei takke meg til en fet 245 lakkert med sort bengalakk og med sotede ruter så ingen kan se at du har ski fra ifjor. Slenger du inn noen wunderbaum og en fet stereo så drar du beibs garantert!

har en gammel(1986) peugeot 505 stasjonsvogn. dette må være den ultimate jibbe bilen.. stor som faen. plass til 180 ski på langs i bagasjerommet, mega varmeanlegg, kjempe seter, bakjulsdrift (til sladding på fjelle) og går på 0,7 liter på mila.. slå den!!

Du mener selvfølgelig 0,7L olje ja! En god jibbebil, men ikke like pansersikker som 245, og dermed ikke like godt egnet til krasjing med pappabilene til Bærums-barbiene. Man må tenke på alt.

Du er godt forberedt på en "hit and run" om en Cayenne skulle dukke opp. Volvo bruker litt saft og har litt mindre effekt i forhold til volum hvis du setter den opp mot min gamle Saab 900, men jeg skulle gjerne hatt litt mer lasteplass. Volvo 245 er et veldig bra valg.

Hvem faen vil frivelig kjøre rundt i en stygg raritet av en traktor (uten kraftuttak), som hadde en eple-kasse som mal da den ble laget.

Nei skal man først kjøpe en eldre volvo stasjonsvogn, bør man heller se på Amazon Herregårdsvogn, og den er minst like moderne.

At 240 ble tegnet av en svensk ingeniør som hadde mista gradskiva og passarn sin er en ting. Men å lage samma kassebilen fra slutten på 60-tallet og inn i 90-tallet, tyder på at de mista på lesebriller å mye anna rart og....

Jo da. 245 er en murstein av utseende, men også en murstein av konstruksjon. Den tåler det meste, og drar du ut fra urbane strøk så er det alltids en bonde som har reservedeler liggende!

løp - kjøp NÅ!
har hatt en 245 siden 1998 og den er super!
Kjøp 2,3 l - de er best!
Ogbegynner den å ryke i hemsedal sentrum som min gjorde en gang - er det ikke no stress - shell fikser det for free!

Har også Peugot 505 stasjonsvogn, 1985 mod. Super skibil! Med skiboks på taket er det god plass til fem voksne og lange karer med plenty oppakning inni. Denne bilen er like lang som Hummer, med andre ord -like bra! Sladder også herlig på snøkledte parkeringsplasser!
Det bør også nevnes at bagasjerommet er lengre enn 2meter om du bikker vekk baksete. Supert for kæmping og andre liggeaktiviteter...

Har også Peugot 505 stasjonsvogn, 1985 mod. Super skibil! Med skiboks på taket er det god plass til fem voksne og lange karer med plenty oppakning inni. Denne bilen er like lang som Hummer, med andre ord -like bra! Sladder også herlig på snøkledte parkeringsplasser!
Det bør også nevnes at bagasjerommet er lengre enn 2meter om du bikker vekk baksete. Supert for kæmping og andre liggeaktiviteter...

Hadde en 1982 diesel for noen år siden. Var god som gull. Bare å slå ned baksete så hvar det sove plass for to baki. Rustet desverre opp etter for mange turer i salt vann. God på vinterføre også ogstartet altid. Må nok ha en slik igjen!

Panzersvenske med diesel er jo det optimale valg. Da kan man ta på det kule skistasjet innhyllet i en stor røyksky. Da ser man vannvittig rå ut,og alle vil tro at du har masse skills! Drar ikke det beibs så veit ikke jeg!

 
Annonse
Annonse
Annonse