Udugelig park i Hemsedal

Hvorfor er det ingen som kan ta på seg ansvaret å gjøre parken til et artig sted å være? Hoppene stinker, railsa og in-run til rails blir det aldri gjort no med.... Landingene er helt feil i forhold til hoppene pluss at de er steinharde!!

det samme gjelder voss

Sånn er det ikke ikollen.. hahahaha

var i hemsedal søndag...var helt greit...skal faan meg være fornøyd hvis man har en sånn park...tenk på alle oss som knapt har ett skikkelig hopp i nærheten...

men synes det er jævlig skuffende. Parken i tryvann er seriøst bedre.

da jag har vært i hemsedal så har hvalen og biggern vært drit digge.
det er få i norge som har bedre peiling på å preppe park en lars eriksen.
parken på hemsedal er en av norgets beste etter min mening.
på små hoppa så pleier det å være hardt men så fort du begynner på de store så pleier det å være bløt.

Enig med balle,parken i Homsedal er bra. Ihvertfall big og hvalen.

railene suger!! (de små)
hvor ble det av "nybegynner" railene?? de i den blåeparken er jo allerede alt for vanskelige for oss som er keene på å lære dette fra scratch! skjerpings!!

Lære av vassfjellet..noe ihvertfalll smile

Har ikke vært i Hemsedal, men jeg vet såpass at Lars Eriksen kan å bygge orntli park! Akkurat å blande inn lille vassfjellet i denne diskusjonen blir bare latterli! Vassfjellet har vell egentli bare en park som består av rails , ingen hopp d er verd å hoppe på, det "vanskelige" hoppet er vell 5 m flate, så Vassfjellet kan bare legge seg flate! Vassfjellet har heller ikke hørt om salting av kickere, og folk som prøver å shape kickerne landingene manuellt har de heller ikke stor sans for, men gidder de å presse selv, neida! Så vil ikke høre noe klaging anngående parken i Hemsedal ass, for det er en helt annen verden!

Parken i Hemsedal er IKKE bra. Regner med at de som synes det, er helgeturister fra steder uten nedoverbakker....
Og han Lars Eriksen.... Sikkert flink til å styre prepperen, men duger faen ikke til en dritt annet. Hva faen liksom? Klarer ikke holde en god standard.. "Sist du var her var biggern bra" flaks for deg. Er her hver dag og det stinker! Noen ganger har de klart å lage "biggern" bra, men ellers
FUCK PARKEN I HEMSEDAL!

suger generelt sett no jævli i norge! tryvann???? så og si aldri preppet og alt er jo i mikroformat! det største hoppet er jo bittelite. kun hyggelig å leke seg på de små railsene der. hemsedal er bra men preppes altfor sjelden. ihvertfall pipen

Besøk Hafjell

Varingskollen er en av Norges desisert RÅESTE parker! Den er alltid perppet, nesten aldri is, har rå rails, har flomlys, heis som du kan se hele parken fra, er åpen 10 til 22, ikke for lang slik at du får mange turer, har de råeste folka.. osv.. osv..!!!!!!!!!!

De salter kickerne. ja rails er det mye av, men med det klimaet som er i trøndelag så har du ikke tilgang på så mye snø at du kan lage et utrolig stort hopp. I fjor hadde de jo en ganske så stor big jump, men den turte jo ingen å hoppe på. Vassfjellet er bra med tanke på hvor liten den plassen er.

jeg vet bakkene på Trysil er kjipe og familivennlige men parken er faen meg bra. Den beste i Norge som jeg har prøvd.
(Ikke vært i Oppdal)

dere som klager er duster som ikke kan og pope ut et hopp, dere som aldri har kjørt in switch på et stort hopp. dere som snakker om og ta en 180 i løpet av sessongen. dra på med nok fart. bli venn med hopet. jeg må innrømme at jeg ikke liker at de har flata ut landinga på kickern før hvalen, men det er pga masse båning, og cornern er #####. med resten er dig, nederste biggern var smooth, nå har de fjerna den og bygd en step down boks, og skal bygge en stor table top. og pipen er da leken på varm påske dag!

bygg no hoppa sjølv....

hvor faen er de rå railsene i varingskollen da? 9 metern... ikke akkurat jævlig utfordrende da for å si det sånn... ikke kink boksen, c-boksen eller pyrammideboksen heller...

Poenget med diskutere parkene må først og fremst være å få de ansvarlige, altså driftsledere, daglige ledere eller disponenter til å innse at det er nødvendig med økt satsing/tilskudd for å få en god park. De fleste skjønner vel at en park ikke brukes av alle, men faktisk en liten gruppe menneskser, en gruppe som egentlig ikke legger igjen så veldig mye kapital i anlegget. Så langt er sikkert alle med, men utfordringen ligger i det å øke tilskuddene til Parkene slik at Europa kan få en park på nivå med USA. Det faktum at enkelte parker i USA ligger 5 år foran Europa i parkdesign og vedlikehold burde være nok til å å be samtlig idioter til å dø. DIE!!!!

 
Annonse
Annonse
Annonse