TwinTip+Støvler

Er en gutt som skal ha meg nye twin tip. Har stått veldig mye på ski før, men bare litt på twin-tip. Er 1.80 høy, og veier (bare) 68 kg. Har sett på på Dynastar "Trouble Maker", Rossignol "Scratch" og Völkl "V-Pro" og "7/24-AX3". Noen av disse å anbefale? Noen andre jeg burde titte på? Hva med støvler? Har tidligere hatt litt problemer med fremsiden av leggen når jeg står på slalom....

Tusen takk for tips....

Trouble Maker er helt rå ski, jeg begynte å kjøre ski i fjor og kjøpte dem, har ikke angret for å si det sann..
Vis du bruker Look pivot 15 racing bindingene har du ""knallsetup"".

er selv 177, og veier ca 68 kilo. har stått twins de siste 3-4 årene. har de 2 siste årene stått på rossi scratch fs 174cm med rossi 120 og 140 binding. veldig fornøyd. dritdigge parkski som har tålt mye juling. så disse er et sikkert kjøp hvis du skal ha en parkski. har også hørt mye bra om troublemaker. de er likevel noe smalere og derfor ganske uegnet til å sveipe innom pudder. unngå salomon. capkonstruksjon som går fortere i stykker. salomon 1080 er bra og myke jibbestøvler.

Tm er 2mm bredere forski en Scratsch Fs 2mm smalere på midten og like breder bak ski....Så tror de egner seg like godt om ikke bedre i puddern en Scratch!!

Gå For Tm !! Helt sykt smooth ski!!!
Funker bra til å cruse med også!!!

trodde tm var enda smalere på midten. men det er vel bredden på midten som blir avgjørende i pudder? selv om det ikke er stor forskjell her. begge skiene er bra

jeg tror jeg skal bytte ut mine scratch 174 til fujative 179. er selv en 180 høy. veldig fornøyd med scratch, men angrer litt på at jeg ikke kjøpte de i 180.

Når det gjelder støvler, kan jeg på det varmeste anbefale Lange Comp 100.

Takk for tips! Mye nyttig her, men lurer på et par ting: K2 Fujative, noen som har fått prøvd disse noe særlig? Lange 100 Comp, kan ikke de bli noe høye, eller merker man lite til det? Alle enig at Look Pivot 15 Racing er "best"? Noen andre bra bindinger å anbefalle? Og til slutt, ingen som har erfaringer med Völkl V-Pro?

jeg kjører på de nå å er veldig fornøyd. de egner seg apsolutt best i park. men til gjengjeld er de helt råe der.

Enig i at Look er bra, men ikke nødvendigvis best. Vil mene at både Salomon og Marker er vel så gode bindinger om ikke enda bedre.

 
Annonse
Annonse
Annonse