Trysil, Hemsedal eller Hafjell...!?

Hmmm... Hva skal jeg velge...? Hvor skal jeg dra...? Har mulighet til å leie hytte med plass til ca 8-10 personer. Har ikke vært på noen av disse stedene. Ønsker tilgang på toppturterreng i tillegg til sløve dager i preppa løyper smile
Noen forslag?

hvis man ser på terrenget så er hemsedal det stedet som gir god tilgang til toppturer i nærheten ved sidenav å tilby grei bakke kjøring - trneger ikke skli så langt utenfor for å få noen bra svinger i pudder.. om det kommer noe snø..

men det finnes en topptur guide over hemsedal.
http://www.topptur.com/

Det avhenger av hvilken tid du har tenkt å reise. Hemsedal har nok de bredeste og største tilbuddet for frikjøring, men hvis du skal dra før nyttår ville jeg ha valgt Trysil eller Hafjell.

Om du er ute etter topptur vil jeg ikke anbefale hafjell! Her har du ikke mye annet alternativ, det er stort sett flat skogskjøring.

Der har du fått stolheis helt opp til toppen nå, den som før tok 5 min å gå til fra nærmeste heis...

Så skal du på topptur må det bli Hemsedel.

hemsedal er det eneste av de tre nevnte som faktisk ligger plassert på og blant fjell så blir svaret enkelt. Trysil og hafjell er relativt slake skogstraseer hugget ut langs et dalføre. Alle tre stedene har derimot noen av de beste terrengparkene i landet hvis det betyr noe. Kjøp toppturguiden over hemsedal. fåes blant annet på skandinavisk butikken i oslo eller i hemsedal. Snøfallet i hemsedal er noe variabelt så tidlig men følg med på snow-forecast.com så kan du oppsøke gladdagene.

kit

Hemsedal er konge. Masse bra off pist -løyper.

er det dere prøver å innbile han? fins ikke fjell i Hemsedal! og ihvertfall ikke pudder!! for noe tull!! Bare ligg unna og kjør pudder et annet sted, her finner du aldri noe ;P

...andre liker datteren. Så er det de som liker begge... Ser ut som om jeg må forsøke litt av hvert her.
Takker for svar.
STÅ PÅ.

Det gode gamle begrepet 'off-piste løype' får meg alltid til å smile, takk for den kit.

Nå må jeg gå og kjøpe meg soft-ice is.

...liker mora. Ta deg en tur til Oppdal!

Når man er 41 er det naturlig å like mora... wink

For skikjøringens del er vel Hemsedal å foretrekke omtrent uansett hva du ønsker av disse stedene: Hvis du er lei bærumsklyser er vel hemsedal stedet du ikke bør dra, uten at jeg tror Hafjell er mye bedre....uansett:dra til hemsedal. Bra sted!

 
Annonse
Annonse
Annonse