Trange alpinstøvler

Jeg har brede fotsåler og et par nye rossi alpinstøvler og de klemmer som et helvete over rista, de er str 25,5. Brukte de i fjor men holdt på å bli gal, de passer perfekt på lengda. Hva kan jeg gjøre?, blokke de ut eller!!!!!!!!

Hadde litt av de samme problemene med scarpa t1 R telis støvler. Synd det er så vanskelig å finne noen som har peil på blokking. Jeg endte opp på torgersen sport, og lot dem holde på en stund. etter et par uker fikk jeg dem tilbake. Like jævlige som før. torgersen hadde bare satt dem i spend lenge, uten noen slags form for varme behandling. Dessuten var de utrolig dårlige på å lokalisere trykkområder(Miytt problem var at jeg fikk krampe). Heldigvis for meg begynte sesongen min i Canada, ogetter en dag på ski stakk jeg innom en av støvel spesialstene. de lokaliserte, vamrebehandlet og blokket. dagen var de klare. Jeg har faen meg aldri hatt krampe eller gnagsår eller noen annet dritt. resten av sesongen gikk perfekt.
Konklusjon. Norske butikker eer faen meg ræva, lær av andre. Torgersen sport=dritt(de er også jævligsure og kanskje litt wannabe)

Prøv Bård hos Anton Stabekk

 
Annonse
Annonse
Annonse