Trakkasering av Kari Traa

Kari Traa har tatt imot mye pepper på denne siden! Men en ting må dere ha klinkende klart for dere! Kari har vunnet OL gull! Så de som kritiserer henne vet ikke hva de prater om.
Men det er en i verden som best prestasjon i ski gjennom tidene uansett! Og det er Bjørn Dæhlie!

Disse er 2 store atleter. Ingen kan si at Noen innen ski-sport er større enn Bjørn Dæhlie! Dette bevises lett med 8 OL-Gull
9-VM Gull og nesten 50 enkelt seire i verdenscupen! prøv og slå den!

Det er Dæhlie....nå har vi ingen innen norsk idrett lenger, men unntak av Bjørndalen

Hvis jeg får velge en sport som er ukjent for 90% av verdens sportsutøvende befolkning, og som utøves på aktivt plan av en håndfull bygdetullinger fra norden, noen gærne Italienere og en og annen Eurojalla.

Han er så HOT AZZ!!! Kunne tatt han i elg jakten lixom, åhhhhh Bjørn.....

Det bør være relativt umulig å ikke innse at Bjørn Dæhli var en ekstremt rå ski idrettsutdøver. Samtidig er det tåpelig å prøve å sette idretter opp mot hverandre. Kari Traa mot Bjørn Dæhli ? Terje Håkonsen mot Bjørndalen ? Blir bare dumt å prøve å sammenligne.

Det handler ikke om og sette idretter opp mot hverandre! Men prestasjoner da din innbisile idiot!

Jan.
I min verden finnes det ingen skiprestasjoner som er større/bedre enn de skiturene jeg selv er så heldig at jeg får gjøre støtt og stadig.
Så lenge folk er happy synes jeg de skal være hvor de vil og gjøre hva de vil. Uten at en ting er bedre enn noen annen.

Kan du ikke bare velge langrenn da?!?

Et første kriterium for å kunne kalle andre imbesile burde være at man kunne stave ordet riktig. Dernest må jeg si at det langt fra er en unaturlig påstand at det er vanskelig å måle ulike idrettsprestasjoner opp mot hverandre. Hvordan skulle man gjøre det, Jan?

Og måle prestasjoner opp mot hverandre ekke vanskeligere enn 2+1 eller 1+2, ganske enkel logikk dette!

å måle utholdenhetsidretter opp mot koordinasjonsidretter

liker ikke hun. hun er så eplekjekk med all den sminken. (ugly). men ellers går det ikke ann å sammenligne kari traa og dæhlie FORDI dæhlie ligger millionvis av plan over Kari traa. Hvor fett og populært er egentlig kvinnelig kulekjøring lissom.???

Tja, innen vintersport så begrenser det seg vel til smalidretter som langrenn, skiballett, curling og...noen fler? Uansett, hvis jeg skulle valgt ut fra hvor jeg har størst sjanser for å lykkes ville jeg gått for den som så få som mulig holder på med. Sånn som Dæhli. Han valgte langrenn. Smart jævel. Herregud, hva gjør jeg? Diskuterer sport? Takk og hei

La inn et innlegg hvor jeg favorisete Frøken Traa.... men det ble fjernet.

Tror du Bjørn satt på gutterommet som 16 åring og evaluerte hvilke idretter som var lettest å hevde seg i? Få eller ingen toppidrettsutøvere tenker vel på denne måten. De har nok alle en drøm av å kunne leve av det de syns er mest gøy her i verden.

Kan vi ikke bare si at Bjørn D og Kari T er dritt og ikke for og glemme Saddam H.Og seff: George Bush er best !!

Jeg er enig i at det er vanskelig å sette idrettsutøvere opp mot hverandre, men når utstyr og dommere kommer inn i bildet, synes jeg mye blir galt. Holder derfor Vebjørn Rodal som Norges beste idrettsutøver med sitt OL-gull i en gren nesten fri for det nevnt foran. Dessuten: Hva er det de fleste mennesker kan gjøre, og veldig mange gjør?: Løper. MEN, Kari Traa er kuul.

Så du har en person som vant et OL-gull der verdens beste ikke deltok på topp over norske idrettsprestasjoner?? Ja, det sier vel det meste om deg...

Store norske i "nåtid"
-Koss
-Bjørndalen
-Dæhlie
-Solberg
-Kjus
-Aamot

Tilfeldig rekkefølge:
-Solskjær
-Koss
-Bjørndalen
-Dæhlie
-Solberg
-Kjus
-Aamot
-Håkonsen

 
Annonse
Annonse
Annonse