Tignes/ l"espave killy

Noen som har noen erfaringer herfra?
Hvordan er parken?

Tignes henger sammen med Val Disere og til sammen blir dette anlegget veldig stort og det er veldig bra.
Husker bare at jeg så en park i Tignes og den var vel ikke så mye å skryte av. Var noen få bigjumps og en middels bra pipe. Kan hende det er flere parker, men at jeg ikke oppdaget de.Men man drar ikke til Val D"isere/Tignes for å kjøre park uansett.Tror nok kanskje jeg ville satset på å bo i Val D"isere i stedet for Tignes.
Ser for meg at det kan bli litt øde i Tignes, men det er godt mulig jeg tar feil.

når var dette?
Står at det er en natural offpiste terrain park også. på baksiden av valdisere

Dette var i mars i år.Husker at det var en terrengpark i Val D"isere også, men er ikke sikker på om det var en pipe der.Det var forresten en del veldig store og bra hopp, i tillegg til rails og QP når jeg var der, men tror disse bare var der i forbindelse med konkurransen X-box big day out
(http://www.freeride.nu/content/349/)
Mitt tips er å unngå parken og heller kjøre offpiste. smile

selfølgelig skal jeg kjøre offpiste,
har du noen tips om hvor det egner seg?

Noen steder der det er muligheter for backcountry hopp?

Når skal du dit. Skal dit i januar. Og det er masse masse bra steder å kjøre med dropp og det som er. bare spør guidene eller heis gutta. de vet en hel del

Skal du kjøre park kan du like gjerne ta deg en tur til hemsedal når sesongen er skikkelig igang... tignes/ valdisere er stedet for fet offp... pga. høyde og størrelse er sjansen for dette også nokså stor... traff en fet uke i januar ifjor, denne måneden kan være ganske ustabil så februar er vel mest "safe"... parkene der var egentlig ganske skuff sånn hvis man ser i forhold til anerkjennelse og størrelse..

Det er 3 vinter parker, + en HP som ligger ved Le Lac, (+en sommerpark ved grand motte) disse pleier å være sånn passe tidlig på vinteren, men blir litt fetere utover. Skal du bygger BC hopp er kraterene ved tomause heisen fete til dette.

 
Annonse
Annonse
Annonse