Tekst forsvinner fra test

La inn en produkttest for noen dager siden, men etter at jeg trykte lagre forsvant all hovedteksten. Heldigvis bruker jeg opera, så jeg kunne bare klikke tilbake og kopiere teksten, men det er det jo ikke alle som gjør. Senere prøvde jeg å redigere testen, både i IE og Opera, men fikk ikke lagt til noe tekst.
Løsningen ble å bruke skriv testrapport-feltet, slik at teksten ble lagt til som en ny testrapport. Det funker jo greit, men de fleste har nok mistet den opprinnelige teksten sin før de har kommet så langt. I tillegg er det jo det kjente problemet med at vi blir utlogget mens vi skriver.
Det hadde kanskje vært en ide å i det minste oppfordre folk til å ta en kopi av teksten før de klikker lagre innlegg? Tror det kan forhindre en del frustrasjon...

Så opera gjer slutt på problemet med at ein mister tekst fordi nettet kobler ut eller lignende? Det er jo ufattelig irriterende som sikkert dei fleste har vore borti.

I de aller fleste tilfeller, ja. Teksten forsvinner hvis siden blir oppdatert og i enkelte tilfeller med redirects, men hovedregelen er at det går bra. Nok en god grunn til å velge opera wink

 
Annonse
Annonse
Annonse