Sweet eller Giro?

Hvilken hjelm er best og hvem har best kvalitet? Sweet eller giro?

rONNY

Jeg har prøvd begge deler. Sweet Rooster er hard og det trekker i øret. Giro G10 MX er sitter som støpt og har genial lufting som du kan åpne og lukke mens du kjører. Skal sies at jeg ikke har prøvd alle Sweet hjelmene men jeg har prøvd alle Giro hjelmene med unntak av Bad Lt (bygger for mye synes jeg) og alle sitter knallbra. Har inntrykk av at de er tykkere så de bygger litt mer enn f. eks Sweet Rooster, som er et skall du padde selv...og uten lufting! Anbefaler en med lufting og avtagbare klaffer til sommerski.

Sweet har en høyere sikkerhetsgradering enn Giro 9MX vet jeg vertfall.. vet ikke hvordan det er med årets giro.. Sweet har vertfall veldig trygge hjelmer.. Liker veldig godt trooperen!!

var det mitt valg falt på til slutt.

kjøpte nettopp full cut er kjempe fornåyd lizzm...drit bra hjelm

sweet er best.. ikke nå tvil engangsmile

Jeg ville tatt Giro. den er billig + god sikkerhet + tøff look grin..
Sweet: Dyr + tøff + enda bedre sikkerhet.

Enig med JibbeKarlsen..
Sweet har bedre sikkerhet..

...men viktigst at du tar den som sitter best på skallen din. Ikke vits med hjelm hvis den ikke sitter som den bør.

deffinitivt grin

SWEET

Cebe

alle de merkene dere sier er utpult! alle mulige folk bruker de... kjøp RED! beste hjelmene

^^

Er dobbelt så dyrt dobbelt så bra?
Hva gjør sikkerheten til Sweet bedre?

Felles for de fleste hjelmer er vel bare at de bråker masse i høy hastighet uansett pris og merke. Gjør iallfall de Sweet og Giro hjelmene jeg har vært borti.
Muligens noe bedre med en døll Lasse Kjus hjelm

kjøp den hjelmen som har best pass form til hode, er mitt tips! Måtte selvsagt erfare dette ved å gå til innkjøp av hjelm som jeg i ettertid ikke var 100% fornøyd med sad da jeg så prøvde sweet trooper var jeg solgt! HERLIG HERLIG hjelm, som både er lett og sitter perfekt på hode!!

*_*

.. er at hjelmen sitter godt ¨på hode! Ta den som føles best. Selv vil jeg anbefale sweet, men trur ikke Giro er et dårlig valg heller!

sweet har bedre sikkerhet og kvalitet. giro er bare plast og isopor, men sweet har ikkje noe isopor i roosteren men litt i trooperen. sweet har og carbon i hjelmane som gjør at slaget blir fordelt på heile hode + at sweet ikkje bygge så mye. Kjøp sweet

Vannvittig mye "fan" poster her! Hva med å heller begrunne hva dere liker med hjelmene deres?? Hjelmene er HELT forskjellig oppbygd så det blir teit å sammenligne de å skulle si at en er bedre enn den andre. Velg den som sitter best(selvfølgelig). Min trooper er bedre enn din giro 9mx, det blir for dumt og det skjønner dere vel. Er fornøyd med troopern min, god komfort, plass til koss portapro, og den ser fet ut.

Sweet er sikrere enn Giro, de ser like omtrent like bra ut og Giro er litt billigere enn Sweet..

Emænna at d e giro som e best, men det e væl fordi denj passe best t hævve mett

 
Annonse
Annonse
Annonse