Sveits

Hei! Jeg tenker å dra til Sveits i 1 mnd for å stå på snowboard. Er det noen som har tips om bra steder å dra? Er ikke så kjent i Sveits. Lurer også på om noen har rips til overnatting, helst leiligheter hvor man kan ha med dyr (hund). smile

Vil anbefale Engelberg. pudderparadis, og tror det e rundt 80 km løyper. så det stod en artikkel om stedet i siste fri flyt utgave,sjekk det ut!

Hund er stort sett greit, men husk å klarere det på forhånd med utleier. Ofte må du betale et par CHF ekstra om dagen for hunden. Selv har jeg bodd i Engelberg, Verbier, Andermatt og Les Diablerets med hund. Husk også at Sveits krever vetrinærattest for å ta med hund inn i landet. I tillegg er det viktig å huske at Norge krever gyldig rabiesvaksine når du kommer tilbake til Norge. Rabiesvaksine gis normalt ikke til hunder i Norge da det ikke er rabies i Norge. Derfor må du selv sørge for å skaffe hunden dette, og det tar 6 mnd (tror jeg) før den er gyldig. Ta derfor kontakt med dyrlege i god tid for å få info og orden i papirene.

Lykke til med turen!

Takk for svarene! Hunden er allerde vaksinert og har alle papirer i orden, rabiesvaksine ++. Alltid litt ekstra styr å reise med hund men det blir sikkert en fin tur.

kan anbefale arosa, litt omstendig å komme seg dit... ble en del tog skif da jeg reiste. men fint anlegg, ikke av de største men kjørte uberøt pudder i mange dager (seff avh av snefall wink )
god tur

 
Annonse
Annonse
Annonse