Styr unna Kvitfjell!!!

Kvitfjell sist søndag: To T-kroker går, men en av dem er reservert trening for Heming. Dermed er vi frikjørere henvist til én lusen T-krok med én lusen nedfart og over 10 minutter heiskø. Og dette skal Kvitfjell ha kr 230 for. Vi hadde kjørt helt fra Oslo, og på nettet lørdag formiddag sto det at to heiser var i drift. Dette SUGER, Kvitfjell!!! Dette er ikke et angrep på Heming eller skiklubber generelt, her er det Kvitfjell som må behandle sine kunder bedre. Og dette er ikke første gang vi opplever dårlig heisdrift på Kvitfjell. De har for eksempel valgt en idiotisk løsning med en 6-seter som må stanses straks det blåser mer enn 4 sekundmeter, samtidig som de har demontert koppheisen som kunne vært alternativet for 6-seteren. Dermed blokkeres tilgangen til den nye delen av anlegget på baksiden straks det er litt vind. Dette skjedde begge gangene jeg var der sist vinter. Et godt tips: Styr klar av Kvitfjell, du kan aldri stole på heisdriften der!

Vært der en del. De er idioter til å kjøre heis, er egentlig gått litt lei. Bakken er jo herlig, men det frister ikke å kjøre forbi Hafjell når du aldri kan vite hva som skjer der oppe

Det er sånn at alpinklubbene bare ringer og sier at nå kommer vi 15-20 unger for å trene også får de reservert en heis. Dette går jo greit når hele anlegget er åpent, men det er døkjipt når det bare er to heiser som går. Her burde de tatt halv pris på kortet eller latt være og reservere for denne klubben.

Er i utgangspunktet godt fornøyd med Kvitfjell men ble litt forbanna i fredags.

Både på deres nettsider og i annonse i GD (Gudbrandsdølen dagningen) reklamerte de med kveldskjøring fra 18-21 på fredagen. Vi dro fra Oslo og var på Kvitfjell litt over 18 fredag kveld bare for å finne en usel liten bakke åpen men reservert for trening. Heiskort-utsalget var heller ikke åpent så det var tydelig at her var det bare åpent for klubber.

På nettsidene til Kvitfjell går det klart fram at de prioriterer aktive. dette er jo veldig bra for de aktive, og ikke bra for oss frikjørere. Men jeg tror de bommer grovt; billettvolumet er å finne hos barnefamilier, ikke hos noen skarve konkurransekjørere. Jeg velger Hafjell!!!

Kirkerud har akkurat samme greie. Snowboard-folket blir skikkeogi skvisa av Bærum Skiklubb og de fanatiske alpinistene der. Bakkene skjønner ikke hvem dem tjener spenn på. Vi skal fasikkadens boikotte dem alle samma så skjønnerem hvem som ruler.

Snik deg til en tur opp, og boot opp ved railen. Klart, jeg har kjøpt sesongkort, så jeg gir egentlig faen, men ingen vits å kjøpe dagskort i kvitfjell nå. 2 rails og et shitty hopp + 600 m. thats it. og hafjell har utsatt enda ei helg... !"#&%faen!

jeg er der vær vinter, og jeg har aldri opplevd at de har stoppet noen heiser, og topp heisen har gått vær gang til tross mye vind.

Jeg var der for 2 uker siden, og jeg må si at jeg ble litt skuffet når vi måtte kjøre i den bakken/heisen du prater om, de er nok ute etter mest mulig penger, så jeg tipper de horete sosse klubbene fra bærum betaler en god del for å komme dit.

Kvitfjell har alltid vært et sted med masse alpinister i phenix klær.
Men jeg har vært fornøyd de gangene jeg har vært der, bortsett fra forrige gang, men jeg er fornøyd så lenge jeg fikk testa skia mine smile

Til forsvar for Kvitfjell må det sies at område kan være utrolig morsomt når resten av anlegget er oppe og det er plass for andre enn de aktive..

Vært der oppe en par turer rett etter dem åpnet grunnet en syke etter å stå på ski igjen! Det suger helt jævlig slik dem driver og i tillegg markedsfører at det er åpent/%¤¤%() oppfordrer alle til å sende mail eller gå inn på denne linken og sende en beskjed om at dette ikke holder. PS, prøv å hold det litt konstruktivt da smile

http://www.kvitfjell.no/page/164/?action=form&companyid=1

-

 
Annonse
Annonse
Annonse