St. Anton i tidlig Januar...

Noen som har erfaringer med "typiske" snømengder såpass tidlig? Er litt usikker på om jeg bør reise høyere over havet på den tiden av året....

Takk!!

Jeg var i St. Anton i slutten av januar i 97. Da hadde det ikke snødd siden romjulen , og snødekket på 50 cm som lå der, var steinhardt. Kan være jeg var ekstremt uheldig, men har hatt liknende erfaringer med januarturer andre steder. Ville nok ventet med å bestille tur ennå, og heller sjekket forholdene når tiden nærmet seg. Men for all del, St.Anton er et fett sted!

Har vært der to ganger i siste halvdel i januar. Begge gangene har det vært 2-2.5m på Galzig og mer lenger oppe. Selv om det har værtr lenge siden det har snødd, har det ikke vært noe problem å finne bra pudder hvis man kommer seg litt bort fra anlegget. I anlegget, derimot, blir alt kjørt opp før lunsj. St Anton er nok noe av det mest snøsikre i Alpene i Januar.

www.alpetur.tk

http://www.stantonamarlberg.com/livecam/livebild.jpg

- var der i første halvdel av januar 2002. Bare vi kom oss bort fra de mest trafikkerte områdene, var det stadig pudder å finne. Det tilgrensende anlegget Stuben er vel et tipswink

Har vært der tre ganger tidligere. Alltid i januar. Erfaringen er at du er like sikker på å finne tørr pudder i bakken som øl på puben. Mye bra urørt pudder i Lech.

 
Annonse
Annonse
Annonse