Snowboard SUGER!!!

Ski er mye tøffere. Det er normalt at beina skal gå framover og ikke sidelengs.

Det er suger!

For ett latterlig innlegg

¨¨

DET SUGER ASS

Monoski ruler! Det er det flotteste fremkomstmiddelet noen gang!!

Leste en gang i en av friflyts artikler (eller på forumet, husker ikke helt..) at ski- og snowboardkjørere vil det samme, forskjellen er om du kjører på en planke eller to. En meget fornuftig innstilling som noen bør ta til etterretning!

helle dussen for en tråd. Stå på, dette er i stor interesse for menneskeheten! Nobel komiteen er gjort oppmerksom på "peer gynt" og et stort apparat er satt igang for å finne hvilken stor personlighet som skuler seg bak dette navnet. Dette må fram for å trekke nasjonen mot bedre tider. Jeg tviler på at vedkommende klarer skule sine gode forsetter mye lengre.

Det eneste som suger i bakken er snowblades, blæh!

Det eneste som suger i bakken er oppoverbakker....

suger ihvertfall!

Den eneste som suger utenfor bakken er per gynt, men han tar betalt og det er ikke noe vakkert syn.

Har stått mye og aldri blitt frakjørt av andre en Jim Morrison på ski... Stått mye brett bratt og må si at det langt fra suger... og hvis det gjør det så passer overskriften : )

Veldig enig med Herr. filosof. Det er så sinsykt barnslig og klage over fjølkjørere eller jibbere. mekker du noe i bakken er det det samme hva du kjører. brettfolket kan prøve og ikke sette seg på hoppa, men telemarkere kan også trekke litt lenger vekk fra unnarennet. så det så!!!!

snowboard burde holde seg laangt vekke fra trekket. Hvorfor? fordi det er et SKItrekk, ALPINanlegg, SKIcenter osv...

Innrøm at du skrev dette utrolig barnslige og usaklige innlegget bare for å provosere og for å se hvor mange som gadd å bry seg! Gratulerer! Du har greid å provosere mange idioter og fått mange svar på et jævla banalt diskusjonstema! se nå har til og med jeg giddet å bry meg. Fantastisk! (vedder på at du egentlig digger snowboard selv)

Det er ok med snowbord så lenge de ikke sitter på hoppa.

.

for et tåpelig innlegg. det er jo så dårlig at man ikke gidder å la seg provosere.

sier ikke mer......

innlegg som dette burde legges ned, og folk som deg burde skytes!

Snowboard og ski er kansje forkjellig, men under samme gren som extrem sport vil jeg mene det går under samme grenen.. det kan være loike kult å kjøre snowboard som ski... det er idotisk å kritisere snowboardkjørere, jeg er selv skikjølrer, men så lenge du har det kult på ski eller brett så burde en ike klage..
snowboard suger ikke...

 
Annonse
Annonse
Annonse