Slakkline ønskes kjøpt

Jeg ønsker å kjøpe brukt/rimelig slakkline, evt annen produsent med "full pakke". Ønsker meg aller helst medium sett (25m). Noen som har, eller har noen tips?

Cecilia cool

jeg leter også etter et brukt slakkline sett bare nybegynner sett.
Så si ifra hvis noen selger.

Dere kan bare kjøpe webbing i ønsket lengde der dere kjøper klatreutstyr. 20m holder i massevis. Har dere i tillegg et par langslynger og tre-fire karabiner så har dere det dere trenger. Skal dere rigge lange liner så må dere allikavel investere i skikkelig rigg med trinser, backupline og greier. Hvordan rigge liner finner dere ved å google litt. I alle tilfelle ville jeg vært skeptisk til å kjøpe brukte liner da man aldri kan vite hva de har vært utsatt for.

http://www.austersport.no/

her finner man gode sett til en bra pris

Produsentens url:
http://www.freefeet-online.com/index.php/home

Oslo sportslager selger til 799 kr. ser jeg.

http://www.oslosportslager.no/produkt/os-slakk-line-sett-21122.aspx

Har du slynger og karabiner fra før, så er det jo ikke noen stor utgift å ordne seg webbing. Da ville jeg heller investert de få kronene, enn å kjøpe noe brukt.

Bare pass på at webbingen ikke er for myk. Har selv brukt en slags klatrewebbing en god stund men gått over til tube webbing som er laget for slakkline og det var noe helt annet å gå på. Føles som den er mye fastere i fisken og gir da mer kontroll smile

Min erfaring er at den de anbefaler på sportslageret er mye chillere å gå på dersom man skal ha langline. Slakkline sin er derimot enklere å gå på om man har kortere avstand mellom trærne. TROR det har med webbingen å gjøre. Sportslageret sin er mykere, og den er ikke så sensibel på vingling+ at den har roligere svaiing frem og tilbake. Slakkline sin blir strammere, og dermed helt annerledes å gå på når man har lengre avstander. Synes det er vanskeligere å rette opp i "feil" (ubalanse) man gjør på den... Men mulig det er noe med hva man er vant med også (selv om alle de jeg har gått med på min line sier den er mer behagelig når man har langline kontra slakkline sin) cool

Er enig i hva du sier men synes en line som ikke er så stretchy likevel er enklere på langline. Dette fordi den ikke går så lett i bakken, enklere å stramme opp.
Regner med at alt dette egentlig bare kommer an på hva man er vant til så lønner seg å prøve litt forskjellig så man finner det man liker best.

 
Annonse
Annonse
Annonse