ScottyBob Telemarkski

Er det noen som har erfaring med ScottyBob ski? Handlaget ski spesielt til telemark, asymetrisk, spesiell "tail" med kortere skjær på innerski.

...får bra kritikk i USA. Flyter visstnok bra, og carver noe. Men tror prinsippet med tail"en er totalt avhenig av kjørestilen din...

Kjøpte denne skia til sesongen i fjor, og har kjørt en del på den, for min del blir den for kort i laussnø, men syns den va sinnsykt god i bakke! Veldig bra grep på hardt føre, og funkar også fint på påskeslush.

Jeg har bare læst positive test af dem, så nu har jeg bestilt et par. Håber jeg får dem snart - de var jo ikke engang så dyre (omkring 3000 nok inkl. transport). Jeg kan prøve at komme med en helt subjektiv vurdering av dem senere.

Det virker som om der er lagt en del tankevirksomhed bag konceptet. Desuden virker folkene hyggelige (jeg ringede til dem før jeg bestilte) og slet ikke så optagede af bare at tjene penge - selv om de er amerikanere. smile

Korleis er scottybob skia?

Funker glimrende i bakken, men blir kort i løssnøen, men det har jeg andre ski til. Lett å få innerskien til å kjøre rene skjær i motsetning til vanlige ski. Kjøpte den originale modellen, med medium flex. Den ble for myk for min del i fart, og siden det er det jeg liker best så har jeg nå fått tak i et par med race flex. (btw, medium flex på skia med fineroverside er stivere enn medium flex på den vanlige blå.)

 
Annonse
Annonse
Annonse