Schladming, Østerrike.

Hei.

Ser det er en annen post om akkuratt den samme destinasjonen, men den er eldgammel så jeg velger å lage en ny post. Jeg lurer på hva fjellet har å tilby for meg som brettkjører og for skikjørere? Er det park? Eller er det bare offpiste? Kom gjærne med andre innspill wink

Dersom du er som de fleste nordmenn, d.v.s. mest interessert i leke deg i løssnøen eller parken, så finnes det nok steder som er langt bedre en Schladming. Tett skog og forholdsvis slakt og kjedelig terreng er gjengangeren der. Brede og velpreparerte bakker som er fine til cruising, men definitivt ikke noe sted for offpiste. Prøv heller Flachauwinkl eller Obertauern rett i nærheten.

Ok, så det er ingen form for park der altså? Reiser med Krik hvis jeg reiser, og vet ikke hvordan det blir med å bytte fjell/trekk, men hvordan blir da transporten til de forskjellige fjellene/trekkene? Vi skal bo 50 meter fra trekket.

Hvis du er ute etter park, så må du ta turen til Dachstein. Tipper dere skal der en dag hvis du reiser med Krik. Ligger en tre kvarters busstur fra schladming. For der oppe har de en veldig fin park med linjer for alle nivåer. Sånn ellers så er Schladming helt greit. Er mulig å finne noen fine løssnø-heng, men når jeg var der i fjor, var det nesten ikke snø. I år er det jo en annen sak.

Var der et par dager i fjor. Selv med lite snø gikk det fint å harve gjennom glissen granskog. Nå er det 90cm mer snø enn det var da vi var der i fjor, så jeg overdriver ikke når jeg sier at jeg gleder meg stort til å komme dit igjen. 11 lange dager igjen.....

BTW: Cirka en time å kjøre fra Schladming til Zauchensee.

Hører rykter om at det skal være mye bra kjøring, og noen bortgjemte perler Schladming distrikte.
Snakket med noen som har vært der 4-5 ganger, så noe bra må jo finnes. (pluss at krik folk jeg kjenner snakker varmt om stedet)
Drar nedover den 2 feb så er rimelig spent...
Uansett, alle steder blir bra med nok pudder.

Jeg likte Schladming veldig godt. Selve byen er kanskje ikke den kuleste, men skikjøringen og apres skien er helt på høyde.


www.visitaustria.no
 
Annonse
Annonse
Annonse