Salzburg - Bad gastein

gad

Noe som har et godt tips på offentlig transport fra flyplassen i Salzburg og opp til Bad Gastein.... lander i 1900 tiden.. Evt noen som vet cirka pris på noe maxi taxsi lignede greier?

Hei!

Jeg vet ikke helt hvordan det er å komme seg til Badgastein fra Salzburg så sent som du antyder, men jeg kan i alle fall hjelpe deg med noen lenker som kan gi deg svar!

Jeg har selv tatt tog fra Salzburg til Badgastein. Hauptbahnhof i Salzburg (hvor alle tog går fra) ligger bare 15 min fra flyplassen. Tror det går busser mellom. Derfra er det mange tog oppover dalen! Nydelig togreise.
Tidene finner du her: http://fahrplan.oebb.at/bin/query.exe/en

Når det gjelder taxi, vet jeg at det går en taxi fra flyplassen og direkte til Badgastein. Hva denne koster aner jeg ikke, men etter litt googling, fant jeg denne epostadressen: office@gasteintaxi.at! Ta kontakt med de. Disse maxi taxiene kan ta opptil 8 personer mener jeg...

Sjekk ellers på www.salzburg-airport.com for annen informasjon!

Lykke til! Og god tur! *krysser fingrene for dyp pudder*

Ron

Ta tog!Billig og enkelt.Håper du får bedre forhold enn megcool

taxi fra salzburg og hele veien fram mener jeg blir ganske dyrt, husker ikke akkurat hvor mye, men var nok til at vi ikke gidda hvertfall. det enkleste er vel som frøkna over her sier: taxi fra flyplassen til togstasjonen er kurant og koster ikke skjorta, derfra går det tog med ganske jevne mellomrom, tar litt over to timer og koster vel noen hundre norske hvis jeg ikke husker feil, da står du ved bunnen av heisen eller rett ved baren, og derfra er du on your own wink Ha en feiende flott tur og send en tanke til alle oss som ikke har råd til å dra ned i år..blæh!

Ski Heil!

Var her for to år siden og tok da taxi Salzburg-Bad Gastein. Ca 1 time, vi var 7stykker som da tok en maxi (max8 stk). Husker ikke helt prisen, men vil anta 20-30euro pr pers pr vei. Bestill taxi på forhånd så møter de deg på flyplassen og kjører deg til døren. Kan også nevne at vi hadde beste skikjøringen i Sportgastein og i skogen bak Stubnerkogel.
God tur!

Hvis dere fyller opp en maxi blir det billig. Hadde aldri giddet å ta taxi til togstasjonen og så tog, er overhodet ikke verdt det...

gad

Takker for råd og vink!!

Kun en mnd til avreise nå.

hysa. taxi alex er et bra tips. billigere å bestille en gastein taxi som kommer henter i salzburg enn salzburg taxi som kjører til badgastein.

SRA

http://www.gasteintaxi.at/se/
Svensk dame som er gift oppi Gasteinerdalen.
Har brukt denne taxi to ganger. 100 EUR for 4 personer.

 
Annonse
Annonse
Annonse