SWEET

ER Sweet hjelmene så bra at de er verdt prisen?

Hvis de passer hodet ditt så. Hjelmen er virkelig god. Sterk og lett. Kjøp den hjelmen som passer best. Hva den heter er ikke så farlig.

Jeg har kjørt med den en sesong og er meget fornøyd. Lett komfortabel og den kjennes trygg ut. Jeg har smelt i bakken noenganger og det gikk greit.

At det er den råeste hjelmen er det vel nepe noen tvil om, men om den er verdt prisen kan selvsagt diskuteres. Når det kommer til stykket, holder de fleste hjelmer mål, så spørsmålet er vel egentlig hva som er viktigst for deg. Design eller at den funker.

jeg er sinnsykt tjukk i hue. har lyst på en sweet hjelm, men klarer ikke å finne ut hva som er deres største størrelse. noen som vet?

56-59 er det største. Det har vært snakk om å lage en som er større, men det ser det visst ikke ut til å bli noe av.

da kan jeg bare glemme sweet altså. Er det noen andre produsenter som har større hjelmer?

Jeg har tenkt å kjøpe meg Giro hjelm i år.De har store hjelmer. Gå på Oslo sportslager, der her de dem !!

ja, 62,5 cm skulle vel være stort nok selv for mitt hode... Men hva er prisen på en sånn giro hjelm. feks den nine.9 hjelmen?

Jeg har nå brukt Sweet hjelm en sesong. Før dette har jeg forsøkt mange andre merker, men konklusjonen er at sweet hjelmen er den klart beste jeg har hatt på mitt hode. Den har puter som du kan tilpasse slik at hjelmen passer ditt hode og ingen andres og i tilegg er den så lett at det føles bare som å kjøre med lue. Derfor mener jeg at JA sweet hjelmen er verdt prisen!

har fått tilbud på en leedom hjelm, men er litt usikker på om jeg skal kjøpe dem, kjennes bra ut men er ikke helt sikker, Noen som har prøvd dem?

Jeg har Leedom og den er bra. Bra med ventilasjonsluke slik at du ikke koker helt i topplokket. Lett også.

 
Annonse
Annonse
Annonse