SKIANLEGG!!

Hafjell er kåra til verdens tredje beste ski sted. det er det ikke mange steder i norge som kan matche.....

Ikke mobb Savalen!!!
Er jo for faen i familie med de som driver hotellet!

er den beste. Har også hørt at narvik har en jævli bra en.

Ingen over og ingen ved siden...

Voss er det desidert beste skistedet I Norge. Riktignok trenger heisene en oppussing og effektivisering, men løypene er digg!!!! Og når det attpåtil er masse pudder der nå, så er det ingen tvil!

før (7 år) var røldal et godt trekk. med mye snø, ingen kø, kule folk, grei service osv. så en dag fant noen ut hvor bra det var, og spredde det glade ord. resultatet er nå at det eneste positive med trekket er at det fremdeles har mye snø. betjeningen er sure og køene er lange, både i heisen og i kortbua. klientellet har skiftet fra greie folk til elite-sure-gode-på-ski folk. de har rett og slett tatt seg vann over hodet, de har langt flere besøkende enn det et trekk på den størrelsen kan klare. så alle fra langtvekkistan, ikke reis til røldal, støtt heller deres lokale trekk. sikkert like bra. don"t believe the hype!

Hvorfor ha ingen nevnt Kirkerud

Stemma mi må nok gå til Fjellseter på Sunnmøre (www.sunnmorsalpane.no), Røldal er sikker vel og bra, masse snø, men Fjellseter er et lite og Bratt anlegg som får ofte påfyll av pudder, pga kystklimaet. Anbefaler å legge turen dit viss dere er i nærområdet.

Voss er helt konge! Heissystemet suger, men terrenget er rått!

i februar-mars...når solen er kommet frem!!!!!

...er fan meg det mest undervurderte anlegget i Noregs land.

Ørskogfjellet er lagt ut for salg....og det kommer til å bli demontert og flyttet. heiser og resten av røkkelet.

som fortsatt setter er knapp på Hemsedal med sine muligheter

sattan, jibbing på skorgedalen er noe av det festeste et menneske kan oppleve. ord kan ikke beskrive hvor fett det er der.

at noen nevner mine favorittsteder, og at det kommer masse folk der og kjører opp puddersnøen jeg og kammeratene mine har i fred. Men det skal sies at de største skianleggene er ikke alltid de beste

 
Annonse
Annonse
Annonse