Ryan air ?

Hallo! Har noen erfaring med Ryan air og skifrakt ? Skal ringe dit i morgen, men det hadde vært ok å vite om noen her på forumet har erfaring med ryan air.

Du må bestille skifrakt på forhånd. Ryan air er utrolig streng på vekt på vanlig frakt, iallefall ut fra Torp. Trikset er å ha et stort skitrekk og stappe det fult av støvler og klær, så slipper du ryanair sine blod priser på overvekt.

Ryanair-regler for bl.a. skifrakt:
"Mange typer sportsutstyr, inkludert, men ikke begrenset til, store fiskestenger, golfkøller, sykler, surfebrett, bodybrett, snøbrett og ski er i utgangspunktet ikke egnet for frakt med flyselskaper med liten klargjøringstid mellom landing og avgang, som Ryanair. Mot betaling av et gebyr på GBP 17/EUR 25 (eller tilsvarende beløp i lokal valuta) per strekning (flygning) og per artikkel uavhengig av vekt, vil imidlertid Ryanair frakte slikt utstyr "uten ansvar", dvs. for passasjerens egen regning og risiko med hensyn til tap, skade og forsinkelse. Hvis du vil at Ryanair skal frakte slikt utstyr på dette grunnlaget, bør du derfor sørge for å ha egnet privat forsikring som dekker utstyret. På grunn av plassbegrensninger anbefaler vi at det på forhånd reserveres plass for og betales for alt sportsutstyr ved å ringe det lokale bestillingssenteret. Hvis dette ikke gjøres, kan det resultere i at du ikke får ta med utstyret når du kommer på flyplassen. Hvis gebyret ikke betales når bestillingen gjøres, eller ved utreisen, vil det likevel bli pålagt ved hjemreisen".

 
Annonse
Annonse
Annonse