Rettferdig 71`nord????

VANT CHRISTINA FORTJENT PRISEN? ER HENNES TAKTIKK ENESTE VEI FOR AT EN KVINNE SKAL KUNNE VINNE EN SLIK KONKURRANSE? -DISKRIMINERENDE KONKURRANSE? - EGEN 71`NORD FOR KVINNER OG EN FOR MENN?

En for kvinner og en for mannfolk!

Trude burde ha vunnet. hun fortjente det mer. eller Kelly det virka som om han aldri var sliten. villt sterk.

men hva skjer med at folk melder seg på en sånn konkurangse uten å kunne lese kart. det er dårlig det. og mår jeg sitter å ser på så blir jeg sur fordi det er dårlig gjort at de får låv å bli med på allt det. jeg mener jeg kunne ha greid mye av det bedre en dem.

gå på line. de var villt dårlig. den var jo dobbel od stramma opp ut til sidene så den ikke slulle vingle fra side til side. hvorfår var de så dårlig til det?

jeg blir så irritert jeg

71 grader nord er noe helt annet enn det ser ut til på TV.. Husk at 72 timers råfilm kuttes ned til under 90 minutter på TV.. Det er mye som ikke vises i programmet! Been there, done that smile

Hvordan definerer man en verdig vinner av konkurransen 71`nord? Er det den med beste fysiske ferdigheter og IQ som skal vinne, eller er dette et spill hvor du kan greie å vinne med list og lemp?????? Moralsk/umoralsk!?
At mannfolk er oss kvinner fysisk overlegne, er ikke til å stikke under en stol, så er det rettferdig å stille oss i en lik konkurranse??? ...burde 71`Nord tenke litt grundigere over konkurransene og utstemming-måter(nøytrale aktiviteter som er like krevende for kv. som for m.). Når jeg tenker etter så har de jo forsåvidt også gjort det , men får det liksom ikke helt til å føles rettferdig alikavel...

det er de samme for meg om det er en mann eller dame som vinner.

trm

Vinneren har for det meste flaks! Det er jo aldri den med høgest iq og sterkest psyke/fysikk som vinner..

ferdighetene teller vel litt. Eller? Off, nå ble 71`nord ikke noen morsom konkurranse liksom... Jeg vil gjerne se at den som vinner er en verdig vinner og representerer litt den typiske normann/-kvinne som sliter seg fram i terrenget tross drittvær og fysiske påkjenninger.

Hvordan deltakerne fremstilles av TVNorge, er jo heller ikke tilfeldig.. Dette er TV folkens. og det er nok en tanke bak det hele... smile Men det er vel bedre at vi har et program som 71, enn at vi ikke skulle hatt det i hele tatt..?

Hvis den som er best fysisk osv skulle vunnet/ hadde fortjent å vinne, hva er vitsen med å sende programmet i det hele tatt? Seiern avgjort på forhånd? kanskje dra i gang et eget program med en gjeng som stiller på det samme fysiske nivå--- Hadde blitt et jævli kjedelig program.

Jeg antar at den som vinner 71 grader nord må ha slitt seg fram.. også i mye drittvær, og har en helt grei psyke.. og fortjener å vinne uansett.

Sitat "dette hadde jeg greid mye bedre enn dem.." skal like å se deg i neste program------

...det så vi jo alle sammen. Trude, Kelly, eller hvem som helst kunne ha vunnet. Det vet alle som har sett mer enn et program.
Trude var nok den sterkeste i finalen, men det skal mer til.

Hvis den som er best fysisk osv skulle vunnet/ hadde fortjent å vinne, hva er vitsen med å sende programmet i det hele tatt? Seiern avgjort på forhånd? kanskje dra i gang et eget program med en gjeng som stiller på det samme fysiske nivå--- Hadde blitt et jævli kjedelig program.

Jeg antar at den som vinner 71 grader nord må ha slitt seg fram.. også i mye drittvær, og har en helt grei psyke.. og fortjener å vinne uansett.

Sitat "dette hadde jeg greid mye bedre enn dem.." skal like å se deg i neste program------

jeg hadde greid noe av de øvelsene bedre en dem. men jeg hadde ikke orka hele den turen.

de er heldig som får alle de opplevelsene.

når jeg blir over 20 skal jeg melde meg på.

Takk for supre innlegg folkens, fortsett med det! Interessant å høre andre sine perspektiv på konkurrasen, både fra dem bak og foran skjermen.
Men noe jeg fremdeles sitter å irriterer meg over er(et snev av kjønnsdiskriminering) den måten Christine vant konkurransen på blir sett på som "usportslig", "typisk av jenter å rotte seg sammen" og urettferdig. Hun blir kallt rødstrømpe for eksempel.
Er det heller ikke snakk om å lese spillet og at taktikken med allianse er et trekk nærmere finale?

Loon var den beste deltakeren som noen gang har vært med på 71.

Det er vel ingen som har sagt at 71 grader nord skal være retferdig? Hva skulle i så tilfelle være rettferdighetskriteriene? Nei, man må nok innse at 71gn først og fremst er TV-underholding og at rettferdighetsprinsippet nok ikke nødvendigvis gir god TV.

Personlig synes jeg 71gn er artig å se på, i alle fall frem til de kommer til frikortkonk og utstemming. I år synes jeg det var litt lite action. Det kunne gjerne vært litt mer "ekstremt". Det ble til tider litt slapt når mye måtte avbrytes pga dårlig vær og trøtte deltagere.

jeg digger 71grader nord jeg. bedre en noen annen serie.

Olo

syns 71' nord er kult jeg å.. men i år sugde det hardt! nesten bare pingler som var med, klarte jo nesten ikke ett eneste oppdrag! syns tv norge burde han en audition eller no så de strekeste å beste blir plukka ut.. hadde vært mye tøffere å se på da..

De fleste reality-programmer er jo lagt opp slik at den middelmådige vinner. Er du sterk så blir du en trussel og stemmes ut. Er du svak så hemmer du gruppen og blir stemt ut. Heia de middelmådige! Blir bare irritert av å se på knehønene i 71grader.

Syns altfor mangen i 71 grader nord i år var npken store pingler. va redde for alt. hadde vore bere om dei så visste at dei kunne klara turen meldte seg på og ikkje ein gjeng med folk som har sitt naturen på tv!!lina var så dumt at eg mesten skrudde av!

 
Annonse
Annonse
Annonse