Reparasjon av skredsøker?

Noen som har erfaring med reparasjoner av skredsøkere? Finnes det noen som utfører slike reparasjoner?

Har en barryvox som fikk juling da jeg smalt inn i en stein, så skjermen er hvertfall gåen. Tenkte at det var da for galt å kaste den hvis den finnes muligheter for å fikse i og med at de er såpass dyre i innkjøp.

Jeg ville dratt på skredkonferansen på Lom og spurt sveitseren Manuel Genswein om dette. Han er en hyggelig fyr og en av verdens fremste eksperter på bruk av sender/mottaker. Han kan alt som er verdt å vite om saken. Han holder også skredredningskurs før konferansen:

http://www.skredkonferansen.no/

Skulle gjerne vært på skredkonferansen, men hovedproblemet med den er at det er i Lom. Såh, hvis noen helt tilfeldig skulle sitte på mailadressen til Manuel Geinswein så må de gjerne sende den til megsmile

Produsenten av Barryvox er Mammut/Ascom.
Da er det vel nærliggende å ringe/maile Mammut?
Enten lokalt eller sentralt.
Vil tro det er like bra som å spørre denne Manuel Genswein.

Jo, å gi mammut en pling er vel for så vidt neste punkt i planen, hvis ingen hadde vært borti liknende hersmile

Jeg fikk også knust deler av min Barryvox. Deler av skjermen og barreridekselet ble ødelagt. Jeg dro innom Ajungilak/Mammut på Furuset og fikk en helt ny søker i hånden. Snakk om bra service! Har nå valgt Puls

Hvis noen flere skulle havne i samme situasjon med en ødelagt skredsøker, så stemmer det som ble sagt over her. Prata med folka på Furuset idag. Man kan sende søkern til ajungilak, så sender de den videre til tyskland for reparasjon. Das ist schtrålende!

 
Annonse
Annonse
Annonse