Reisefølge Canada 2010?

Reiser til Canada i januar 2010 for å være der i 6 mnd. Planen er å enten bo i Fernie eller Revelstoke.

Hvis det er flere som sitter med samme planene, så ta gjerne kontakt.

Tips om bosted, snøforhold, linjer, etc. mottas også med takk.

Reiser til Canada i januar, skal være der rundt en mnd. Utgangspunktet mitt er Revelstoke. Vet du hvordan du skal bo under oppholdet ditt?

Første gang jeg reiser dit, så kan ikke svare på noen av spørsmålene dine. Lurer på mange av de selv. smile

Ser det er en del som sitter med tanker om Revelstoke til januar. Ting begynner å ordne seg så jeg planlegger også å reise i januar og bli 1-2 måneder.

Hvis toppturer er interessant er Roger's Pass et eldorado. Det er et eget informasjonssenter der i forhold til skred og hvilke områder som er åpne (de driver med skredforebygging siden Trans Canadian Highway går over passet og skyter med granater oppi fjellsidene som går ned mot veien, derfor blir enkelte områder sperret av). Ellers er jo Kicking Horse i Golden fint da, hvis snøen kommer (blir fort oppkjørt, men til gjengjeld er det mulig å traverse ganske langt ut og finne snø som ikke er oppkjørt). Fordelen med å bo i Golden (fortsatt B.C.) hvis man skal til Roger's Pass er at man sparer en time fordi Roger's Pass ligger i en annen tidssone. Men bortsett fra det, er det vel omtrent like langt å kjøre fra Revelstoke som fra Golden såvidt jeg husker. Tror jeg bodde på Mary's Hotel i Golden, men jeg var jo ikke så lenge på ett sted.


Magnus

Dersom dere skal være der så lenge vil jeg uansett anbefale å se litt andre steder en kun Revel/Fernie. Leiebil er billig, og du kan bo for 35CAD per natt så man har someregel peng til å reise litt rundt, selv om man har fast leil et sted.

Rogers Pass er utrolig fint å kjøre igjennom, og det er mange linjer der som frister... Men her snakker vi seriøst backcountry... Her går du ikke uten fult skredutstyr og KAN å bruke det...

Jeg har selv vært i både Golden og Revel og ville selv valgt Revel om jeg reiste tilbake. Mye skog, mange løyper, mange åpne områder og mulighet til å gå videre fra øverste heis for å kjøre ned en ny bowl. Byen i seg selv er større, flere utesteder og steder og spise. De har og et badeland som er utrolig digg etter en lang da i fjellet. (Det er og mye nordmenn her, husker jeg satt i badstua der i januar og plutselig snakka alle norsk... (var 7-8 stk nordmenn som hadde ramla inn i samme badstu )

reiser 17 januar og blir til 5 mars. har ordnet meg leiebil til 11000 for perioden. planen er å reise rundt. kanskje også få med litt ol.

Er bare a si hei hvis noen skulle komme innom Fernie en tur. Savner nordmenn... wink

 
Annonse
Annonse
Annonse