Redigering av HD - film

eg ha kjøpt HD - kamera og har teke opp film i HD.
men eg har litt problem å få rdigert det sjølv med det nyaste Pinnacle 12.
nåken som har noken tips?

Premiere Pro CS4 er saken=) Try it!

Har du kraftig nok PC? HD materiale er rimelig krevende. Bruk heller adobe premiere, premiere elements eller vegas. CS4 is the shitwink Anyway, jeg har lest at en bør ha quad prosessor, myye minne for å redigere HD, men har ikke prøvd selv ennå. Hvis det er harddisk/DVD kamera du har, kan det være at materalet er komprimert og at pinnacle ikke tar formatet.

Jeg redigerer film i HD fra Canon HF11, 24MB/s film! Funker fett på dobbelkjerna også. Har 4GB minne!grin Premiere er selvfølgelig krevene, men funker greit!

tviler på at det har noe med redigeringsprogrammet å gjøre.. men du kunne prøvd en vegas-trial. og viss det ikke hadde vert ulovlig kunne jeg linka til en god patch/keygen så du slipper å betale, men som sagt; det er ulovlig å oppfordre til piratkopiering her på friflyt som så mange andre steder...

men vil tippe at det er pc-en din som ikke er kraftig nok. viss du sjekker specsa dine hadde det vert lettere å hjelpe.
men angående firekjernesprosessor(quad) så er ikke dette nødvendig til selve redigeringa. forskjellen mellom 2 og 4-kjerners ser man først når man skal rendre filmen. med en 2-kjerners går det ganske lang tid etter det jeg har hørt, men er jo selvfølgelig forskjell på ulike prosessorer da.

 
Annonse
Annonse
Annonse