Randonee vs. Alpin

Skal ha et par ski med fasthel (har et par tm ski fra før av) til heisbasert offpiste. Hva er "best" mtp kjøreegenskaper, pris etc. av randonee- eller alpinbindinger?
Svar mottas med takk

For kjøreegenskaper er vanlig alpinbindinger helt klart best. Dersom du skal gå et stykke er nok rando å foretrekke

Alpint er laget for kjørig, rando er et greit kompromiss mellom kjøring og gange. Kjøp alpint og skaff deg trackere som du kan bruke når du skal gå. Blir seff noe tyngre, men du er sikkert sterk nok wink

ALPINT!

Da gjør jeg nok det. Er ikke adaptere bajs å gå med (ikke det at jeg har tenkt meg langt..)? Noen ski å anbefale (a la Tanker/xxx)?

mener jeg. Forskjellen på kjøreegenskapene er mye mindre enn mange tror. De er utrolig praktiske hvis du skal gå litt innimellom. Dessuten er de ofte lettere enn alpinbindinger.

hva er prisforskjellen da? randonee = 2*alpin? det kan jeg leve med...Så det er ikke store forskjeller rent kjøremessig?

send en mail til duden på sportsnett.no. han har peil på trekker-greia. Han fortalte meg at man blir stående så alt for høyt. Dette medfører at det er ræva når man skal gå på skrått oppover.

Ligger på ca 2800,- for både Fritschi Freeride og Naxo. Jeg har begge, og anbefaler klart Fritschi"ene. De er forsterket i forhold til "vanlige" Fritschi Diamir og er beregnet nettopp til frikjøring /offpiste.

Har et par som er brukt en gang bytta så over siden jeg ikke stolte på den i konkuranser men det skal være toppbindingen innen randone. Skal selge den for 2000 kroner + frakt. Send en mail eller ring 91798379

test

Jeg vil si: Alpine Trekker dersom du går kortere turer. Fritchi Freeride dersom du går lengere turer.

 
Annonse
Annonse
Annonse