Råeste fleece/mellomlags plagg?

Hei,
Jeg trenger et nytt mellomlagsplagg som jeg skal ha over ulltrøyen, og med Norrøna Lofoten (ikke foret) utenpå.. Hvilket plagg er det råeste no for tiden? Bør være god isolering, da jeg ikke har foret jakke. Har fra før Norrøna Narvik fleece som mellomlag og det funker bra men trenger ett til!

Patagonia R2

Fleece på Europris er drit smuud!

Europris fleece på afterski? Trukke det wink Patagonia...sjekke

Bruker stort sett Peak Performance Heli Alpine Mid, som er fleece med noe ull. Funker bra, og ser bra ut. Hvis det er kaldt så bruker jeg Arcteryx Delta SV. Den ser jo ut som en bjørn

Er det utseendet i forbindelse med afterski som teller?

Sjekk ut Brynje Arctic Double. Den har et netting-lag innerst for transport av fuktighet og ull utenpå. Funker som smør selv i 20 minus med skalljakke over. Jeg bruker denne som ensete lag da den er 2 i 1.

Synes du burde prøve en Houdini Power fleece. Ser bra ut og fungerer til det meste- du blir ikke skuffet!

Sitat Kjøpsvikingen:
Synes du burde prøve en Houdini Power fleece. Ser bra ut og fungerer til det meste- du blir ikke skuffet!

 

Takk for det tipset! Hadde meg en runde i Bergen sentrum igår og prøvde stort sett ALT som var av mellomplagg, Norrøna, Sweet, Peak, Bergans, Arcteryxx, Mountain Hardware, Hagløfs og alt av "mindre" merker som selges på intersport/Gsport/Mx... Fant ikke noe jeg var 100% fornøyd med.
Eneste butikken jeg glemte var UTE.no butikken, skal sjekke den ut imorra vet de har hatt Houdini der tidligere.. På bildene ser den fet ut ja, og er isoleringseffekten bra håper eg vi har en vinner!

Prisen var derimot noget stiv!

Har brukt Norrøna Lyngen Warm2 sin som mellomlags plagg i ca 4 mnd, den er bare enorm god.

Jepp, testet den også. Men den var noget kort til meg, selv i XL så ble den litt kort og "trang" nede. Jepp, er 192 høg så jeg drar litt i ryggen.
Har selv Norrøna Narvik Fleecen fra ifjor og er veldig godt fornøyd med den. Men trenger et mellomlags plagg til for å ha noe å variere i.

Noen som vet hvem som selger Houdini på nett, sportnett hadde lite inne..

Sitat Kjøpsvikingen:
Synes du burde prøve en Houdini Power fleece. Ser bra ut og fungerer til det meste- du blir ikke skuffet!

Hvilken str har du og hvilken trur du jeg trenger og jeg skal bestille over nettet... 192 høg, normalt bygd.. bruker egentlig L i de fleste plagg så om den ikke er liten i str bør L holde ..tror ejg da..
Peil på hvor jeg kan bestile på nett, ser sportnett har den...men bare i svart... vil ha island blue hehe!

http://www.vpg.no/Search.aspx?q=houdini

Her har de den i island blue i str L og XL

Har plagget selv og må si at det er yndlings plagget mitt. Bor nesten i det wink

Takk for tipset springbrett! Har funnet den hos torshov alpin også på nettet ja smile

Du har L sier du, hvor høg og hvordan er du bygd. Jeg er 191 høg og normalt bygd. Mistenker at jeg kanskje må opp i XL, selv om både min Norrøna Lofoten skal jakke er i L og Norrøna Narvik Fleece jakke er i L.
Liker klær som har et litt kroppsnært snitt, va vil du si om formen på Houdinien - og valg av farge??

Etter nok erfaring med å fryse i våt fleece (jakker, hansker, luer osv.), bruker jeg kun ull og Brynjenetting som isolasjon når jeg skal være aktiv.

Som mellomplagg vil jeg på det sterkeste anbefale Brynje Antarctic Super Extreme Jacket: http://www.brynje.no/public/index.php?set_language=en&cccpage=webshop_l1&set_z_qm_product_grp1=3

Jeg har den selv og syns den er overlegen alt av fleecegenser og jakker jeg har vært borti. Den isolerer like bra iforhold til vekt, men puster langt bedre, kvitter seg bedre med fuktighet og isolerer veldig bra selv om den er våt. Den er i merinoull så den er også veldig behagelig.

"Alt annet enn brynje og ull, er bare tull" wink

 
Annonse
Annonse
Annonse