RFC 2004 GÅR SOM PLANLAGT! SEES TIL HELGEN!

Røldal Freeride Challenge 2004 er ikke avlyst! Arrangementet går av stabelen som planlagt med kvalifisering fredag 30 april og finale på lørdag 1 mai og en heidundranes premieutdeling lørdag kveld som vanlig!!

For å svare på spørsmålene som bel stilt i innlegget om at RFC er utsatt eller avlyst:
Grunnen til at vi har RFC denne helgen hvert år er på grunn av sikkerheten. Jeg sammen med andre har selvfølgelig vurdert å legge RFC til tidligere på året, men funnet det mest fornuftig og sikkert å ha det i slutten av april. Dette er en konkurranse av skikjørere for skikjørere!

1. Været denne helgen de siste 8 årene vært den sikreste solfyldte helgen. (Ref. meterologisk statestikk)
2. Snøforhold. På denne tiden av året har snøen satt seg og blitt ett lag med homogen masse - enn tidligere på sesongen hvor lagdelingen er mangfoldig. Ikke gelm at Røldal ligger på vestlandet med varierte tempraturforskjeller i forhold til andre skisteder øst for vannskillet. Dersom man skulle hatt det tidligere ville det være stor fare for ras og dårlig sikt/vær. Skal og si at dette året er svært uvanlig med tanke på snøforhold. (Ref. Røldal Skisenter)
3. Det er i følge de personer jeg har hatt jevnlig kontakt med de siste dagene som nå om dagen oppholder seg i Røldal (deltagere og lokal kjente folk). De har vurdert det til at det ikke er noe problem å arrangere. Dette er folk som er kyndige i fjellet og har sjekket landinger såvel som snøkvalitet og føre generelt.
4. Om det er snø nok i landingene der deltakerene ønsker å dra utfor er også opp til hver enkelt deltaker å sjekke på forhånd. Derfor er det rekognisering av den gitte fjellsiden 4 timer før start slik at alle og enhver skal kunne sjekke sine linjevalg.

RFC 2003, fjorårets arrangement, hadde en kvalifisering som var noe kortere og "enklere" enn i 2002. Dette pga. tid - 100 deltagere sendes ikke ned på 2 timer. Vi så jo alle hvordan det gikk i 2002 ved å sende alle utfor de mest spektakulære sidene. Mange valgte der å kjøre over evne. Dommerene i RFC klarer uansett å skille mellom løperne.

Samarbeidspartnerene (sponsorene) har vist seg å ikke svikte, men bare være litt trege. Årets RFC kan skilte med 50.000 i pengepremier (totalt) og MYE produkter.

Jeg som arrangør gleder meg max til helgen! Håper jeg ser så mange av dere som mulig - tankefull eller bare noen tanker!
Benytter også muligheten til å takke miljøet og "folk og fe" for at de har støttet oppom RFC. Kom gjerne med innspill til min mail om det er noe dere mener burde forandres på.

Ønsker arrangementet alle gode vibber, RFC er blitt en institusjon i freeride-Norge.

Kan dessverre ikke ta turen selv, men håper å se materiale i etterkant!
Se vinner-runnet til Grøgård og de andre fra ifjor HER:
http://www.tallak.no/videoprosjekt.html

Gleder meg til helgen, sees i Røldal godtfolk!

Bettina - jeg vet om et par hundre stykker som også gleder seg til helga. Lykke til med innspurten.

Gleder oss max til Røldal, årets høydepunkt. Sees på onsdag.

Onsdag er vi på plass,
det blir en bag of hygge!

www.bigtrix.com - big mountain dirty trix-

Må jo være Feil helg...
Når det er så lite store arrangement i norske alpin anlegg som det er.....og Rfc er eneste free ride konkuranse....
Hvorfor legge det til samme helgen som 1mai avlsuttningen i Hemsedal?
Skulle gjerne vært begge steder,men det er umulig å dele seg i to har jeg funnet ut..
Ja vet at det er noe som heter prioriterin!!

Hva med å flytte Rfc En helg eller to fram??

Feste i Hemsedal kan du gjøre hver helg hele året. Valget er såre enkelt. Bare en helg i året det er frikjøringsfest i dette landet. Det går man bare ikke glipp av!!!

Hvis vinterene skal fortsette som nå - skal jeg selvfølgelig vurdere dette. Noe av problemet, i tillegg til de overnevnte, med to uker frem er Fünesdalen konkurransen (SM) og Påsken. (Vet at påsken er tidlig neste år) Der er det fler som ville hatt vanskelig for å splitte seg, enn mellom fyll/bigjump/musikk festival i Hemsedal og RFC, tror jeg da...
Drar idag - så vi sees!

det er vel å dra litt forhastede konklusjoner å flytte RFC pga 2 usle vintre etterhverandre. Jeg har nå stått på ski der i 15 år og det har vært vintre som har vært like dårlig som dette.

Opplegget i Vinter har jo vært Mystisk må jeg innrømme...Ski mania hadde tett med konkursner tidligere i vinter.så et opphold fram til Da Gathering nå sist helg.. Så er det hemsedal,rfc Åre freeride week..samme helg...
En del skier x gjennom hele vintren....
må på et vis gå ann for div arrangører i norge å sammarbeide litt så man får en bedre spredning i hva som skjer....er jo ikke mest i løpet av en vinter.....mener nå jeg...Men lykke til i Helgen Bettina og alle andre som skal opp å kjøre!!

LA LOON FÅ VÆRE MED!!!!!!!!

Hvor er du LOON?? Du må da kjøre.. alltid like underholdene å se deg i action..

Er alltid gøy å se folk uten kontroll rase ned fra store ting.

Heng med på kampanjen!

Lå Loon få kjøre!
Vi trenegr hans evne til å underholde!

Må vel kanskje ta en avgjørelse på evner før man tar sats?

når man ikke i det hele tatt er i stand til å bedømme sine egne evner i forhold til sin gutsing, er det med hensyn til sikkerheten best å ikke ta sånne med.. selv om det er gøy å se på..

Hvem er LOON???

FJORÅRETS FALL VAR ET RENT UHELL DER LOONYTOON HEKTA STÅLKANTEN I EN STEIN OG DETTE FORÅRSAKA HANS BERYKTEDE FALL SOM I ETTERTID BLEI HAUSA OPP TIL Å VÆRE OVERDRISTIG, VÅGALT MM.
SO FUCK OFF ANDY GO HOME AND PUT A FINGER IN YOUR ASS!

..for suport og drittslenging. Fra mitt synspunkt er det hele patetisk. Når jeg får høre begrunnelser fra arrangør at man har brutt reglementet 3 år på rad, at de har snakket med flere navngitte kilder om min deltakelse i år (noe jeg har dobbelsjekket og funnet ut er oppspinn) og uttaleser om at dette er min konkuranse så jeg bestemmer hvem som skal være med kan det heller være. Hvis jeg har brutt reglementet så vet jeg om noen andre som også har gjort det. Har aldri falt i noen "no fall sone". Og hvorfor kvaller man hvis man har brutt reglementet? Fjordårets fall var i utgangspunktet ikke noe utfall av ukontrollert og overdristig kjøring som enkelte patetsike fjærkre ovenfor uttaler seg om (de er sikkert bare sofawannebislitere allikevel så jeg syntes heller synd på dem). Som han i forrige innlegg uttaler hoppet jeg ned en halvmeter dropp gikk igjennom slushen og traff en stein. Skien hektet i denne og jeg mistet balansen. Litt ekstra uheldig med at det var rett over denne klippen.
Jeg tror hele problemet til arrangøren er at bildene fra fallet ble publisert all over og det samme med filmen på NRK. At de ikke forstår at jeg ikke tok disse bildene selv med eget kamera og distribuerte dem ut er ikke mitt problem. Gidder ikke krangle mer med dem om sånne elementere ting.
Dere får ha det fett i Røldal. LooN blir hjemme i storbyen.

Hvem er den hyppigste gjesten hos Røde Kors i Hemsedal? Hvem rakk ikke årets påmeldingsfrist i RFC? Hvem har vist i de fleste frikjøringskonkurranser han var med i at han kjører med svært liten margin? Svaret vet du selv, Hadler.

 
Annonse
Annonse
Annonse