PocketRocket fjorårs modell..

Er usikker på om den har kommet i ny modell i år, men er det i tilfelle stor forskjell på fjorårets?

Er interisert i å kjøpe Pocket Rocket eller SCratch BC (samme mål og stort sett samme egenskaper...)

Noen som har noe nyttig info?

er stort sett samme skia, bare finishen forandrer seg marginalt. fortsatt stor, myk og blå. samme gjelder for scratch bc; fortsatt stor, ganske myk og med liksom-porno i grafikken. jeg har gode erfaringer med begge, men synes til syvende og sist at scratch bc et hakk bedre. mer stabil i fart, bedre kantgrep, og dessuten naken dame man kan se på i heisen.

Ja, scratch skien er sinnsykt nice finish på.. Men da går jeg for fjorårets ski. Har skaffa pocketrocket+fritschi-diamir randone binding for 5500... Grei pris. Helt strøkent.. totalt nytt blir vell over 8000.. Så jeg sparer endel cash da både binding og skia fortsatt er helt identisk... sånn omtrent.

... misunne deg litt ved å fortelle at jeg handlet pocket rocket i chamonix i mars b i fjor - fikk nye ski til 1500 kr samt salomon 912 bindinger til 500, så neste gang du kjøper ski kan du få en alpetur på kjøpet hvis du har 8000 kr til overs - bare et lite tips for de som har tålmodighet til å vente smile

har bestilt linken og bc.. linken mente at pocket rocket var for stiv

det er det rareste jeg har hørt. ikke mye stive de da!!! dessuten er scratch bc noe stiverre en pr, men likevel fortsatt svært myke. jeg vet, har kjørt MYE på begge. linken meg her og linken meg der, sier nå jeg...

PR er for stiv .... ja hvor dypt pudder er det da ?
Hadde PR i fjor, men fikk heldigvis solgt den dyrere enn jeg kjøpte den...den er bare alt for myk. Kjøp Extrem five by five - da snakker vi ski !

Hvis vi i Linken har sagt at PR er for stiv, foreligger det en seriøs misforståelse ett eller annet sted!!!

PR er en ski vi har brukt mye i demosammenheng og for eget bruk, og det er en svært myk, lettkjørt og artig ski som vi ikke har noen problemer med å anbefale til sitt bruksområde. Er du 100 kg, løfter 200 i knebøy og liker å ferdes på is, er neppe PR skia for deg, men for den som liker å leke seg på mykere forhold og ikke er for tung, er dette fine ski. Scratch BC har de samme mål, men er litt stivere, og er også en glimrende ski som kan anbefales.

Uansett - har noen fått inntrykk av at vi ikke anbefaler PR fordi den er for stiv, er dette positivt feil!

Børge

puh... da står det ikke så dårlig til med norsk ski-industri som jeg først fryktet...

 
Annonse
Annonse
Annonse