Plass i bilen til Østerrike

Jeg reiser nedover til St. Anton rundt 30. november. Har plass til flere nedover. Kjører fra Kristiansand eller Oslo ettersom hva som passer, og kan godt kjøre innom f.eks Innsbruck hvis det noen som skal andre steder..

det hadde hvert digg å bli med!!! har hvert i østerike en gang før. i st.anton. men jeg hadde aldri fått lov til å bli med så sorry.

jeg skal nedover selv med 4 kompiser i februar, men sliter litt med bosted. leter etter noe billig sted å bo i mnd. vet du om noe???? vi skal reise uansett så vi tar alt ellers må vi sove i bilen

Ikke så lett alltid i St. Anton, men det er mange som leier hus i Pettneu litt utenfor byen. Tror ofte det enkleste er å høre med folk når dere kommer ned. Eller sjekk www.stantonamarlberg.com og begynn å ringe rundt..

Bra å høre at noen nordmenn også har tenkt seg til st. atnon i vinter. Jeg reiser ned 25.nov. Har stort sett vært på freeride.nu å snakket med svensker. Noen som vet om det er uvanlig at det er så lite snø og så varmt der på denne tiden av året?

www.krisamarlberg.blogspot.com

OK, litt change of plans..
Ser ut som jeg reiser en uke senere, men er åpen for justeringer.
Må være på plass innen 7. desember, så avreise en gang før den tid.

 
Annonse
Annonse
Annonse