Per Kristian Hunder ??

jeg må bare spørre hva dere syns om han lille galingen av en unge som driv å jibbe rundt. han 14 år å har landa fakie cork 10.
CrAzY

den gutten er helt vill og kommer til å bli en av landets beste jibbere om noen år, kanskje også en stor i verden!

Blir nok en av de beste om han ikke knuser hodet først...

Ufine greier å kjøre uten hjelm når du drar på som han.

Han er god ja. Med litt mer erfaring med store hopp, så er han i Norgeseliten helt klart. unskyld å måtee si det, men Lars v, P.K. og resten av den yngre garde drar på så sinnsykt mye mer enn fagerli og bjørkheim.

og det fine er at de begge er fra hafjell... hehe

pk bruker han. så han sist i hemsedal i dag. kjører med en fet svart sweet tror jeg. med rødt på. uansett bruker han hjelm. så det så

Ikke de siste feriene og helgene på hafjell ihvertfall :P

Men samme det.

1. har aldri vært i hemsedal
2. jeg orker ikke å bruke hjelm når jeg kjører i parken, tar jo ikke no spess. (men vet d er jævelig lurt)
3.jeg pleier som regel å ha med hjelm i en sekk eller no.

ps. takk for alt fint dere skriver =)

Hjelm i sekk?? Hvilken nytte gjør den der...? Jeg må si at jeg ikke er kjent med hvem du er, annet enn at du er en liten kid med stort mot og bra talent. Ingen tvil om at du er framtiden, ser fram til å følge med. MEN: Det er flere som følger med, til og med mindre kids som sansynligvis synes du er den tøffeste i hele verden, og driter i hjelmen, akkurat som deg. Så min bønn til deg er: tre potta på hue, og fortsett i gata du gjør. Sikker på at det er eller annen hjelmprodusent som mer enn gjerne vil være dem som sier at "Vi fikk Hunder til å begynne med hjelm". Stå på!

..kan ikke du gi faen i hva andre gjør a, konsentrer deg om deg selv. hvis en kar velger å ikke kjøre med hjelm hele tiden burde det være hans sak... det er en kjent sak at det ikke er verdens diggeste ting å ha på seg hjelm når man hopper.. og forresten: du burde kanskje sende en mail til olsson, winstedt, fujas, hall etc etc etc og... hvis du bryr deg så jævlig..

..ikke det at jeg mener det er dumt å bruke hjelm, men folk burde få bestemme selv...

Hissig nå, lille venn...? Hvis du er uenig, hold deg heller for god til å hisse deg opp.... wink

Tror ikke han mente å disse noen, men bare minne deg på at du mer eller mindre er på vei til å bli en offentlig person. Og da begynner folk å bry seg om hva du har på deg. Og det at han helmerduden snakka til deg var vel fordi du stakk hodet fram her,hadde sikkert gjort det til olsson og gutta og. Men stå på videre!

Du imponerte under sweet, så deg ikke i Kongsberg, og synd det med kul-kjenninga i Åre, men holder du koken også neste sesong kan du nok få gjensyn med Åre, og andre steder for den del!
-
Kult det med skia! Og du har råbra stil, den ser ikke ut til å komme fra en 14-åring, du er presis og avslappa, forventer at du skal være eldre, så når du får litt mer erfaring har du gode muligheter til å bli knusegod!
- Men ikke bli en klyse, det finnes nok av de! PS: Espen Linnerud, skal ikke glemme deg heller! Har sett noen utrolig bra bilder av fra Kongsberg i nissedrakt, dødsbra! hehe

.....Du går vel ikke under navnet håkon guliksrud

per kristian hunder er bare konge! han er helt vill! har vært i hafjell en del ganger og han er jævelig god...! skal ikke glemme kameraten hans espen linderud,, konge han også! dere har jævelig fete stiler! hilsen jibber!

per kristian hunder er jævelig bra! han er vill! kjører litt i hafjell og han og espen linderud er bare konge! dere har jævelig fet stil! er imponert! skal du prøve og komme inn på ntg pk?

han er rå, har sett`n mye i hafjell.... han tar triksa så sykt smud!!!

er det per kristian hunder som kjører mye med en rød jakke i hafjell?? og har en kompis med svart oakley bukse??

nei det er espen trur e!!

nei, går under navnet Andreas

 
Annonse
Annonse
Annonse