Peiling på truger?

Heisann..
Er det nåkken her som har peiling på truger?
Tenkte eg skulle investere i truger til vinteren, og lurer derfor på om det er nåkken som har tips om ka som er bra eller dårlig, har brukt forsvarets truger mykje men der må du jo gå som om du skulle ha lagt ein kabel i buksa.
Det eg er på jakt etter er vell nåkken ok truger for ein relativt billig penge, eg syns det er litt drøyt å bruke 5000kr på eit par truger for å sei det sånn.

Prøv Tubbs - halv pris smile ( 2.500 )
Meget bra.

jeg kjøpte noen Atlas truger som jeg er meget fornøyd med. husk bare at du kjøper store nok truger. Legg sammen vekt og invester i store nok. Det er skikkelig dritt hvis de er for små.

Husk å sjekke garantibetingelser.

hei Raymond!
har gått på truger i mange år. primært med snowboardsko på føttene men de fleste bindingene kan du justere slik at de passer de fleste sko.

har gått med både tubbs og atlas men har tilslutt landet på en fransk type som koster 1000-1500 kr. avhengig av modell og binding. den heter TSL er plastbasert, veier lite, har gode stålpigger under, samt stegjernsklør framme for bratt og hardt terreng. dessuten har den hælløfter som du enkelt vipper av og på. kult å ha for toppturer.

atlas var jeg veldig fornøyd med men de var dyre, hadde ikke hælløfter som option, og bindingen hadde en tendens til å skli av nå og da.

lykke til...

Hvor får man tak i TSL truger da? Er selv i markedet for å kjøpe truger. Lurer sterkt på Tubbs Altitude. Selger dem på XXL for 1995,- (30"wink. Billigste jeg har sett, men kunne jo vært interessant å sjekke ut TSL også om de er bra.

- Geir

Forsvarets truger er gode nok, ikke sinnsyk digg, men gode nok. De er litt store, men den nyeste modellen har ledd, slik at den er fin å gå med. Armyshop butikker rundt om i landet har dem. tror de koster en 600 med binding. Den bindingen er kanskje noe vanskelig å få festet på snowboardboots, men det er bare og være litt kreativ, så finner du løsningen på det meste!
PS! Holdes det en militærauksjon nær deg i fremtiden koster de 200 paret i kiosker der, pluss binding kroner hundre....(bindinger selges ikke på auksjonen, men i armyshopper rundt om...)
fred!

...jeg har ikke det.

Noen som vet om de duger å ha på Snowboardsko i bratt løssnø og skare?

Jeg tittet litt på msr i fjor. Syns det var kult at man kunne bygge på, men ble fortalt av folk som hadde testet disse at det var et svakt ledd. De hadde også erfart at trugene ble for korte i dyp snø selv med påbygg.

Var satt opp med Tubbs-truger når jeg var i forcen i nord-norge, de fikk mye juling i løpet av vinteren (som var alt for lang) og fungerte bra under alle forhold. Kan helt klart anbefale disse. Det var vel og merke en modell lagd for forsvaret, men er ganske sikker på at det finnes en tilsvarende "sivil" modell.
Pris: ca. 2800

http://arktiskpudder.no/butikk/product_info.php?products_id=30

TSL finner du i nettbuttikken til arktiskpudder.no totalt sett synes jeg dette definitivt er det beste valget.

 
Annonse
Annonse
Annonse