Pass på skiene i vinterferien!!

ull

Nå er det vinterferie for de fleste. Også høysesesong for skityveri. Se: http://www.vg.no/dinepenger/artikkel.php?artid=581734

Hvorfor sponser ikke Gjensidige etc. låsbare skistativ på de største destinasjonene? Typ 10kr inn i låsen, skiene inn, nøkkel ut og så omvendt. Er handlevogner MER verdt enn skiene mine liksom?

ja handlevogner er big business i polen!

ull

Glimrende forslag fra Bare Stian. Håper det er noen fra forsikringsbransjen som leser dette her på forumet som kan ta dette med seg videre. Gjerne også noen som representerer skidestinasjonene i Norge også.
Alle forsikringselskaper og alpinanlegg i Norge er herved utfordret på dette med låsbare skistativ!

Jeg har lenge vært inne på tanken å ta ut spesialforsikring mot tyveri på skia mine. Jeg har jo innbo og slikt, men det hjelper lite mot tyveri i bakken. Noen som har gjort noe lignende? lurer litt på pris osv.

ull

En god reiseforsikring tror jeg hjelper. Den finnes også en skiregistrering hos Falck http://www.falckskiregister.no/index.htm

Reiseforsikringa funker den, men er uansett utrolig kjipt å bli frastjælt ski og annet utstyr. Er ikke alltid den lokale sportsbutikken har tilsvarende utstyr på lager.
Tror låsbart skistativ hadde betalt seg inn relativt raskt utenfor de beste afterskistedene iallefall. Men inntil da, så får man ha med solid wire og hengelås, evt en vanlig skilås.

 
Annonse
Annonse
Annonse