Para Ranger eller Recon Pack

Heisann!
Må investere i en ny storsekk, men har lite kunnskap på området. Noen som har tips om hvilken tursekk som er et bra kjøp?
Stor og slitesterk er et pluss.
Takker for svar!

Om du absolutt skal ha forsvarsmatriell er nok pararanger best, den har anatomisk bæresystem i motsetning til reconpack som er en forholdsvis enkel pakkrammesekk og er vel også noe lettere. Reconpacken veier jo borti 5 kg bare sekken.

Som mange andre har jeg hatt anledning til å stifte bekjentskap med reconpacken i forsvaret, og til den bruken funker den ganske bra. Slitestyrke og størrelse er det ingenting å si på.
Men med mindre du skal fylle sekken med nedisa sjudukere, 10 kilos radioer og anna mer eller mindre ubrukelig sjait og kaste den inn og ut av din egen personlige BV kommer du nok like langt, om ikke lenger med en sekk beregnet for litt mer siviliserte formål. Dessuten er begge uforskamma dyre om du ikke kommer over et depotsalg

Selv har jeg brukt bergans trollhetta endel og vært fornøyd med den med bører på 20kg+/-. Skulle jeg derimot kjøpe ny storsekk nå hadde jeg nok gått for arcteryx, sjekk http://www.sportsnett.no/ (Bora eller naos).

god tur.

 
Annonse
Annonse
Annonse