Oslo - Val D

Skal komme meg til Val D'isere i løpet av feb.. Noen som har no tips med tanke på reisemåte.. tog, fly osv.

skal helst reise fra Oslo

mener man kan fly med norwegian fra oslo til grenoble. tror ikke Val d'isere er langt unna derfra..

Vi flyr fra Oslo via Frankfurt til Geneve. Derfra er det visst bare en time eller to med bil til Val D'Isere. Vi drar 5. februar og har leid bil i 2 uker... Gleder meg! Tror biletten kostet ca. 2300,- t/r.

Var i Val ifjor. Vi fløy meget billig (1000 NOK t/r) med Norwegian til Grenoble. Problemet var transportmulighetene fra Grenoble som var elendige, så vi endte opp med en steindyr og vill taxitur.
Tror det enkleste er å fly til Geneve, kan komme et stykke med kollektivtransport derifra til Val, dessuten billige flybill. til Geneve med SAS. Sjekk transport på valdisere.com

Det er litt pes å komme seg videre fra Grenoble, hvis du ikke skal leie bil. Charter arrangørene er veldig kjipe på å la folk fra ruteflyene sitte på med transfer videre. da blir det buss, tog, tog og buss for å komme seg til Vald. Det letteste er å fly til Genevè og ta direkte buss derfra til Vald. Pass bare på at du kommer i tide, siste buss går tidlig.

til alle som akter å fly med norwegian til grenoble tror jeg de er nødt til å reise tilbake i tid. norwegian flyr ikke dit denne vinteren, det var forrige vinter.

uansett er det alltid trivelig med tips som er gale. for da kan jeg skrive et slikt innlegg som dette.

den åpenbare løsningen er fly til geneve og buss til valdisere. En annen mulighet kan være billigfly til paris. Derfra kan man ta toget (TGV) til bourg st maurice

Det tar ca2,5 time med bil fra Geneve til Vald uten betydelig trafikk. Reiser man på lørdager vil reisetiden fort øke med 2-3-4 timer.

Men hvorfor i heite hamperæva skal man reise på lørdag?

Og se nå for feite fleskeslampen og lei en bil! Hva er poenget med å gnukke på kronene og sitte å riste på en buss? Fattigluser............

Hvorfor man skal reise Lørdag? Ikke vet jeg, men om du leier en lilighet i vald området i februar, må du leie den fra lørdag til lørdag.

 
Annonse
Annonse
Annonse