Nytt fotoapperat

Hei! tenkte jeg skulle gå til anskaffelse av et pocketkamera til småturer og festlige anledninger, har allerede et d70 (men blir litt tungt å drasse med seg overalt) som brukes til de mer "seriøse" turene. har funnet et kodak og et hp kamera, begge med 4mp og omtrent samme pris. Hp kamera har relativt god lysstyrke (f2,8), men ikke optisk zoom. kodak kameraet har litt dårligere lysstyrke, men i tillegg optiskzoom.

spørsmålet er dermed som følger: bør jeg velge det mer alsidige kodakkameraet eller det mer kvalitets hp kameraet? er det en generell forskjell i kvalitet på merkene?

vet ikke hvordan dette er i pris i forhold "dine" kamera! men har hørt veldig mye om det og det har kommet veldig godt ut av tester!! det ligger på en pris rundt 4500 kroner dah, men det er fullspekket med funksjoner!!

i og med at jeg har et temmelig godt slr kamera er ikke funksjlner spes. viktig for meg. er kun etter et kamera som "gjør jobben" de gangene jeg ikke har med slrkameraet. de kameraene jeg nevner ligger overkant av 1000kr når det gjelder pris.

modellnavn:
Kodak EasyShare CX7430
HP Photosmart M22

Tror spørsmålet er så spesifikt at du bør ta det til forumet på foto.no. (det er ikke dermed sagt at det ikke er interessant for oss, men du får bedre svar der... Og kom gjerne tilbake med konklusjonen!)

digit.no er konge på testing.

Lykke til.

Men for i tillegg å prøve å belyse spørsmålet, så kan jeg si at jeg er veldig fornøyd med farger og skarphet i et HP photosmart 850-kamera (4mp) jeg brukte for to år siden. Det holdt iallfall til dobbeltside i VG...
Kodak har jeg ingen erfaring med.

Du kan jo prøve deg på et mer vær-tolerant kamera...
µ-mini DIGITAL S veldig kurant, men det koster litt mer enn de du nevner ovenfor
Kjøper du med vannsikkert hus får du et suverent kamera du kan ha med deg overalt, uten å være redd for fukt, som har tatt knekken på to av mine kamera. Huset er såpass kompakt at kameraet ikke blir nevneverdig større av det.

http://www.olympus.no/consumer/198_CWPC-01_.htm

mju eller mini-mju er suverene kameraer for festlige anledninger. støt og sprutsikkert.. smile

hp kameraet er også "værsikkert" i tillegg til innfatning i metall og deksel foran linsen.. ganske så gjennomtenkt virker det som..

Sony W15 er bra kamera.. Det er raskt og har god bildekvalitet.

Canon Power shot s70 (7,1 Mp)


LK
las

No veit ikkji e veldi mykje om dei kamerane du har sett på,
og muligens eg beveger meg litt frå det du lure på. Men e vil anbefalle de å gå før eit kompakt canon kamera.
har sjølv berre hatt canon kamera og er veldig fornøyde med dei kamera eg har hatt.
Har hatt og vøre borti G3, Powershoot a80 og ixus 500 og dei har det aldri vøre noko tull med sjølv under bruk i snø, regn, sol, vind og verre. Sjølv etter ein tur under vatn så var det berre å plukke det oppat og turke det så var det like bra som før.
Som eg får inntrykk av er du ikkji interisert i å bruke altfor mykje peng på kameraet samtidig som det er lite og hendig, så då vil eg anbefalle deg å lkøpe canon ixus 40, det ligg rundt 2200 på xd.no i skrivende stund. Det har både 4mpx og 3x optisk zoom. Eg kejnner òg fleire som har kjøpt kameraet og er veldig fornøygd med det.
Det vil då eg anbefalle!

Nikon f55 funker. Men er ikke digi.

 
Annonse
Annonse
Annonse