Nye side fra Team Airborne www.jibberne.net

www.jibberne.net

fin side, fint design.
Kristian og Mads har forresten samme bilder.

gjør det mulig å forstørre bildene

stå på wink

besøk frittfall.net forresten

skjønner ikke at dere gadd å kjøpe ferdiglaga themeplate.dere snakka om at dere klarte bio 1080 osv på den gamle siden deres,for noe tull..Dere trenger mye bedre filmer og bilder, men ellers ok.

Det at dere skreiv hva dere klarer osv er jo helt latterlig! hva er det for noe a? skikkelig fjortiss skryting... Skulle likt å sett Jon Olsson eller noen andre proffer stått å skryti eller skrivd hva de klarer ass... low life ass!

Fet side liksom, men for det første; det står heller lite respekt av å kjøpe ferdig template! Det andre er at det er ikke akkuratt en proff side, som dere kommer til å tjene spenn på liksom, så det er vel nesten litt overkill å betale for layout??

Håper virkelig det kommer noe bedre enn den filmen som ligger der (litt fort)

Vel... blir sikker fett når dere kommer i gang skikkelig? eller?

Hvorfor i all verden driver fok å snakker om den gamle siden til Jibberne alle vet at det bare sto drit der og det var fordi MADS lagde siden. Han juger om alt. Ta heller å la gutta driver med det de liker, de tror ikke at de er proffe de bare viser ha de driver med, er ikke det lov heller nå da

De tror de er litt proffe når de skriver; jeg tar det og det switch bio 1080 osv... for neoe latterlig å skrive på selvprtrettet sitt!!!

Filminga på den andre filmen deres er ikke akkurat noe å skryte av...

skryter av at dere fikser triks og sånn.. jaja, samme for meg hva dere klarer når det ser helt jævlig ut.. det handler om å få det til å se lett og smooth ut gutta!

 
Annonse
Annonse
Annonse