Ny film fra Snømenn!

Nå ligger filmen som Snømenn sendte inn til Ultrasports konkurranse ut på online.no

Se den på:

http://www.online.no/ti/produkt/skifilm.html

snart begynne med å lage film som ikke bare handler om rekkverk og spretthopp? eller er det bare meg som er dritt lei av fire sekunder lange klipp hvor du stort sett ser undersiden på fjorårets hotteste dobbeltuppere?

skulle jo tro at det finnes en og annen luring som faktisk kjører rundt i skikkelige fjell og tenker på linje og flyt i upreppa terreng også, da. og jeg er sikker på at mange av dem eier kamera også... kom igjen, ut og film!!!

hør, hør

Rå film dere har laget der gutta!!

Folk som driver på sånt bryr seg ikke med å "brife" om hva de gjør osv.
De har det gøy på ski og driter i hva andre gjør stort sett.

Men helt enig, er litt smålei av å se stort sett de samme triksene bli gjort på de samme hoppene av forskjellige personer...

Ja var fett den, likte introen. Kunne vel vært mer variasjon kanskje, litt fjellkjøring, men det kommer vel. Bra iniativ iallefall! Stå på!

bra film! skjønner ikke hvorfor dere ikke kom blant topp 5 med den i friflyt konkuransen. Virker som det var noen sugne dommere der i år!

det var ikke den de sendte til friflyt da!!

det er sjov og spas med park.

skal man ha et fett frikjøringssegment på en sånn gutterom-film tar man det ett nivå opp spør du meg. Funker ikke på film å tråkke opp på et stort fjell, stå 200 meter lenger ned, og filme en tulling. Heli, feite linser osv bla bla da snakker vi.

Filming i park og semi bc funker fett.

det var mine 10 cent.

Bør filme fra helikopter for at storfjellskjøring skal bli fett, og budsjettet til disse gutta er nok ikke av det modigste slaget. Men seff, et par backcountrykickere kan lages.

du trenger ikke helikopter for å filme i bækkøntrien! Tror ikke dere vet hva dere prater om ærlig talt... Selvfølgelig er det beste helikopter, men med litt opparbeidet fysisk utholdenhet kan du få mange fete vinkler dersom du er villig til å ofre litt svette! bare se på filmen fra higcampen i Lofoten...

Jeg skulle sikkert klart å lage en atombombe, hadde jeg bare orket å svette, spøtte og makke lenge nok... Det jeg prøver å få frem her, er at når gutta boys skal lage film, er det enklest slik. Snakker ikke om snømenn-gutta, men for min egen del.

Greit, du skal utfor et fett fjell, men ikke faen om kompisen min, som har like lyst som meg til å smelle utfor fjellet, gidder tråkke 8 timer alene opp nabofjellet, som ser ut som et kvinnebryst feil vei uten brystvorte, og med en maks helning på 23 grader. Da blir det filmet der begge skal utfor.. bla bla bla. kunne skrevet en avhandling om dett,e men ølla venter.

jeg skal motbevise det til neste år! men glemte vist at dere bare har veldig høye åser der nede! (alt sør for Stryn)

Rart at med unntak av narvik så er det ikke en plass nord for stryn som har gode freeridere.

Smooth.. dere kommer til å bli gode til neste år! det er jeg sikker på! yeah, keep up thge good the work!

Ja ser potensialet i dere, kan nok lage skikkelig bra filmer etterhvert.

jeg synes den filmen var sørgelig.....

helt enig der dritdårlig film, kjedelig

syntes filmen var feit jeg!!!! ikke lett å filme bra bc nei!!!!!

syntes filmen er bra! like bra om ikke bedre enn field sin! men field har nok litt bedre kjøring med på sin film, det gjør at den er tøffere å se på, men begge filmene er bra!!

sjekk ut whitesession da! vi har bra kjøring.. www.whitesession.tk lykke til i ultrasport konkurransen, der er vi også med!

 
Annonse
Annonse
Annonse