Norske Couloirer

Hvor finner jeg den fineste renna i landet? Det finnes noen renner som allerede har blitt til klassikere. Slik som Austabotntindrenna, Almannbergsrenna, Karlskråtindrenna og Jønshornrenna er renner som er kjent over hele landet, men de er egentlig ikke spesielt bra med tanke på høydemeter. Hva synes dere er den flotteste renna i Norge?

Norskerenna

..men det går en renne ned i ringsdalen fra eggen mellom Soleiebotntind og Lauvnostind i Hurrungane. Har ikke kjørt den selv, men han Aamodt karen og noen andre kjørte den under high campen ifjor. Den ser meget imponerende ut, er visstnok 60 grader på det bratteste og må vel være minst 800 høydemetre.

i skisenteret i ålen kaller de halfpipen for "dassrenna". kanskje den er en kandidat?

Når ble Kalskråtind-renna en klassiker? Den blir etter min mening ikke kjørt mange nok ganger i løpet av en sesong til å bli klat en klassiker.

1200 høydemeter rett i havet. Nordnorsk porno. oh yeah! sjekk bildet her: http://www.linken.no/photogallery_showimage.asp?location=14&Fotoid=234

Snørenne. Ikke couloir!

tror de fleste forsto spørsmålet.
Hvorfor ikke la folk selv bestemme hvordan de vil skrive, hva blir det neste...korrrigering av dobbbelllkonsonanter?

Kvar gong eg har kjoert over Filefjell og komme ned paa Valdres-sida har eg nesten kjoert av vegen fordi eg har kikka paa rennene paa andre sida av vatnet, like foer Vang. Fleire gonger har eg sett spor ned men har saa langt til gode aa kjoere sjoelv. Noen som har erfaringar fraa desse? Kordan komme dit, kven er best osv?

Hvilken renne er dette? Går ut i fra at den ender ned i Romsdalen. Er det samme renne som basehopperne bruker opp - Marsteinsskåra?

ca hundremeter eh vest eller sør vest for jønshornrenna/ramorenna

Regner med det et Marsteinsskåra som det er ment her ja. Tror ikke det er så veldig mange andre renner på Kalskråtind. Tror forsåvidt brefallet på nordsida er av Kalskråtind er atskillig heftigere.

For bilde av renna på Kalskråtind, klikk deg fram til den turen på www.topptur.tk. Synes forøvrig vestgjelet mellom Store og Lille Vengetind er mye finere enn Kalskråtind. Når vi først er inne på renner i Romsdalensmile

 
Annonse
Annonse
Annonse